Filter
Sortera
Näytetään 129 tuotetta

Sähköpyörä

Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto heille jotka haluat pyöräillä tyylikkäissä vaatteissa ja jotka asuvat esim. isommissa kaupungeissa, missä matkat ovat hieman lyhyempiä ja he haluavat päästä perille hikoilematta.

Mikä on tärkeää sähköpyörän valinnassa, on että halpa sähköpyörä ei aina ole se taloudellisin vaihtoehto. Sähköpyörä on monimutkainen pyörä - halvan ja hyvän sähköpyörän valmistaminen ei valitettavasti ole usein mahdollista. Tästä syystä esim. Merida on valinnut olla valmistamatta halpoja sähköpyöriä, vaan sen sijaan he ovat päättäneet valmistaa erinomaisia sähköpyöriä mihin asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä 

Sähköpyöriä mm Crescentiltä, Skeppshultilta, Meridalta ja monelta muulta

Täältä löydät sähköpyörät tunnetuilta merkeiltä kuten Nishiki, Monark, Cube, Merida, Cortina, Skeppshult ja Crescent. Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto esim. heille joilla on hieman huonompi kunto, tai jokin vamma joka estää heitä pyöräilemästä tavallisella pyörällä - tänä päivänä on saatavilla erittäin pitkälle kehitettyjä sähköpyöriä jotka voivat helpottaa pyöränselkään istumista. Sähköpyörä keventää pyöräilyä sähkömoottorin avulla silloin kun pyöräily on raskasta (esim. ylämäissä). 

Elcykel

Mitä tarkoitetaan sähköpyörillä ja sähköavusteisilla pyörillä? 

On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten pohjoismaissa. Moottori auttaa sinua pyöräilemään maximissaan 25km/h ja sähkömoottori aktivoituu ainoastaan silloin kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. On myös olemassa malleja jotka kulkevat nopeammin (jopa 45km/h) mutta nämä vaativat mopokortin minkä takia näitä pyöriä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraftilla tarjoamme laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä. 

Shimano STePS, Bosch, Panasonic, Yamaha, ProMovec - mikä moottori tulisi valita? 

Me myymme sähköpyöriä periaatteessa kaikilla sähkömoottori järjestelmillä mitä markkinoilta löytyy. Käytännössä voidaan sanoa että kaikki mallit mitä me myymme ovat hyviä moottoreita ja ne eroavat toisistaan aina vain vähemmän ja vähemmän. Haluatko saada lisää tietoa eri moottoreista, kehoitamme teitä olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalvleuumme jotka auttavat teitä mielellään löytämään juuri sinulle sopivan sähköpyörän.