Filter
Sortera
Näytetään 92 tuotetta

Sähköpyörä

Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat pyöräillä tyylikkäissä vaatteissa ja päästä perille hikoilematta sekä asut kaupungissa, missä matkat ovat hieman lyhyempiä.

Tärkeää sähköpyörän valinnassa on tietää, että halvin sähköpyörä ei aina ole lopulta taloudellisin vaihtoehto. Sähköavusteinen polkupyörä on monimutkainen pyörä – halvan ja hyvän sähköpyörän valmistaminen ei valitettavasti ole usein mahdollista. Tästä syystä esimerkiksi Merida on päättänyt olla valmistamatta halpoja sähköpyöriä. Sen sijaan he ovat keskittyneet valmistamaan erinomaisia sähköavusteisia pyöriä, joihin asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä.

Sähköpyöriä Crescentiltä, Bianchilta, Monarkilta, Nishikiltä ja monelta muulta

Täältä löydät sähköpyörät tunnetuilta merkeiltä kuten Nishiki, Monark, Bianchi, Skeppshult, Moustache, Made ja Crescent. Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi heille, joilla on pitkä työmatka, hieman parannettavaa kunnossa tai jokin vamma, joka estää pyöräilemästä tavallisella pyörällä. Tänä päivänä on saatavilla erittäin pitkälle kehitettyjä sähköpyöriä, jotka voivat helpottaa pyöräilyn aloittamista. Sähköpyörä keventää pyöräilyn kuormitusta sähkömoottorin avulla silloin, kun polkeminen on raskasta esimerkiksi ylämäessä.

Sähköpyörä

Mitä tarkoitetaan sähköpyörillä ja sähköavusteisilla pyörillä? 

On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä, joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten Pohjoismaissa. Sähkömoottori auttaa sinua pyöräilemään enintään 25km/h ja sähkömoottori aktivoituu ainoastaan silloin, kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. On myös olemassa sähköpyörämalleja, jotka kulkevat nopeammin, jopa 45km/h, mutta nämä vaativat mopokortin, minkä takia näitä pyöriä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraftilla tarjoamme laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä.

Shimano STePS, Bosch, Panasonic, Yamaha, ProMovec - mikä moottori tulisi valita? 

Me myymme sähköpyöriä periaatteessa kaikilla sähkömoottorijärjestelmillä, mitä markkinoilta löytyy. Käytännössä voidaan sanoa, että kaikki myymämme mallit ovat hyviä moottoreita ja ne eroavat toisistaan vain vähän. Jos haluat saada lisätietoa eri moottoreista, kehotamme olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan sähköpyörän.

Dont worry when you forget the syntax of an HTML element, like and iframe, a link, a table, an image or anything else. Go to HTML CheatSheet and generate the code you need.