SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 319 tuotetta

Täältä löydät pyöräilysukkia miehille sekä naisille. Pyöräilysukat ovat pakollistet kunnon pyöräilijälle, ja meiltä löydät sukkamalleja klassisesta valkoisesta moneen eri väriin ja kuvioon.

Pyöräilysukat vakavasti otettavalle pyöräilijälle

Mikäli olet etsimässä pyöräilysukkia olet tullut oikeaan paikkaan, täältä löydät yli 200 erilaista paria urheilusukkia. Valitsemalla pyöräilysukat pyöräilyyn tavallisten tennisssukkien sijaan tekee merkittävän eron pyöräilykokemukseen monellakin tapaa. Pyöräilysukat siirtävät kosteutta pois iholta ja istuvat paremmin ja mukavammin jaloissa kuin perinteiset sukat. Kunnollisissa pyöräilysukissa on kunnollinen pehmuste varpaissa ja kantapäässä, mikä auttaa kenkää istumaan jalassa paremmin ja mukavammin silloin kuin poljet pyörää. Meiltä löydät pyöräilysukat monessa koossa aina väliltä 35-49 ja riippumatta siitä etsitkö korkeita tai matalia sukkia, löydät ne osoitteesta Cykelkraft.fi. Pidätkö neurtaaleista ja tyylipuhtaista, vai värikkäistä ja kuvioiduista malleista? Riippumatta siitä mitä etsit, tulet löytämään meiltä parin sinulle sopivia pyöräilysukkia. 

Meiltä löydät pyöräilysukkia tunnetuilta merkeiltä kuten Sockguy, Bontrager, Endura, Mavic, Defeet, GripGrab, Shimano, Pearl Izumi, Capo ja monelta muulta.