SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 298 tuotetta

Täältä löydät lastenistuimet, pyörävaunut, peräpyörät, tukipyörät ja harjoittelukahvat tunnetuilta merkeiltä kuten Thule, Cavo, Burley, Hamax ja OKBaby.

Pyöräile lapsen kanssa

Riippumatta siitä, millä tavalla haluat pyöräillä lapsesi kanssa, löydät meiltä kaikki mitä tarvitset: pyöräkärryt ja -vaunut, turvaistuimet, apupyörät, peräpyörät, työntökahvat sekä muut tarvikkeet. Täältä löydät tunnetut merkit kuten Thule, Hamax, OKBaby ja Cavo suurilla valikoimilla. Lasten turvaistuimia löydät valikoimastamme kaikkiin pyöriin. Valitse joko runkokiinnitys tai tavaratelinekiinnitys, kallistuva malli tai ilman kallistusta, useissa eri muodoissa ja väreissä.

Tavaratelineeseen kiinnitettävää lastenistuinta suositellaan pyöriin, joissa on hieman pienempi runko, sillä niihin voi olla vaikea asentaa runkoon kiinnitettävää mallia. Jopa sähköpyörät, joissa akku sijaitsee tavaratelineellä, ovat yleensä yhteensopivia tavaratelineelle kiinnitettävien lastenistuinten kanssa. Lasten turvaistuimet, jotka kiinnitetään runkoon antavat yleensä lisää matkustusmukavuutta, sillä tanko millä lastenistuin on asennettu pyörään antaa hieman joustoa, ja tämä pehmentää matkustusta epätasaisemmallakin alustalla. Monet tämän mallisista istuimista voidaan myös kallistaa hieman taaksepäin, mikä luo lapselle mukavammat oltavat, mikäli hän sattuu nukahtamaan.

Löydät meiltä myös pyörän eteen kiinnitettäviä lastenistuimia, mikäli kyydität useampaa kuin yhtä lasta kerralla. Suurella osalla myymistämme lastenistuimista painorajoitus on 23 kg. Poikkeuksiakin löytyy, kuten Bobike Classic – tämän hieman vahvemman mallin maksimipaino on 35 kg. Mikäli ajattelit pyöräillä pidemmälle lapsesi kanssa, suosittelemme miettimään pyöräkärryn hankkimista. Tarjoamme korkealaatuisia pyörän peräkärryjä lasten kuljettamiseen eri hintaluokissa. Moni näistä kärryistä ja pyörävaunuista sopii myös kävelylenkille, juoksemiseen tai vaikka hiihtämiseen. Voit valita kuljetusvaunun joko yhdelle tai kahdelle lapselle, ja lisätarvikkeita, jotta voit muokata vaunusta juuri tilanteeseen sopivan.

Täältä löydät myös työntökahvoja ja apupyöriä pienille pyöräilijöille, jotka aikovat ottaa ensipolkaisunsa pyörällä. Meiltä löydät kaiken, mikä tekee pyöräilyn opettelemisesta yhä hauskempaa lapselle!