SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 252 tuotetta

Pyöräile lapsen kanssa

Riippumatta siitä millä tavalla haluat pyöräillä lapsesi kanssa, löytyy meiltä kaikki mitä tarvitset, pyörävaunut, turvaistuimet, apupyörät, peräpyörät, työntökahvat ja tarvikkeet, kaikki mitä voit keksiä. Täältä löydät tunnetut merkit kuten Thule, Hamax, OKBaby ja Cavo, isot ja laajat valikoimat. Meiltä löytyy lasten turvaistuimet kaikkiin pyöriin. Valitset runkokiinnityksellä tai tavaratelinekiinnityksellä, kallistuva malli tai ilman kallistusta, useissa eri muodoissa, malleissa ja väreissä. 

Tavaratelineeseen kiinnitettävää lastenistuinta suositellaan pyöriin joissa on hieman pienempi runko, sillä näihin runkoihin voi olla vaikea asentaa runkoon kiinnitettävää mallia. Jopa sähköpyörät joissa akku sijaitsee tavaratelineellä, ovat yleensä yhteensopivia tavaratelineelle kiinnitettävien lastenistuinten kanssa. Lasten turvaistuimet jotka kiinnitetään runkoon antavat yleensä lisää matkustusmukavuutta, sillä tanko millä lastenistuin on asennettu pyörään antaa hieman joustoa mikä pehmentää tulevan pyöräilijän matkustusta epätasaisemmallakin alustalla. Monet tämän mallisista istuimista voidaan myös kallistaa hieman taaksepäin, mikä luo lapselle mukavammat oltavat mikäli hän sattuu nukahtamaan. 

Meiltä löytyy myös pyörän eteen kiinnitettäviä lastenistuimia, mikäli tulet matkustamaan useamman kuin yhden lapsen kanssa. Suurin osa myymistämme lastenistuimista on rajoitettu 23kg, tosin malli Bobike Classic on hieman vahvempi malli ja sen maximipaino on 35kg. Mikäli ajattelit pyöräillä pidemmälle lapsesi kanssa, ehdottaisimme sinua katsomaan meidän lasten pyörävaunu valikoimamme.  Sieltä löydät suuren valikoiman eri hintaisia lastenvaunuja pyöriin. Moni näistä vaunuista sopii myös juoksemiseen, hiihtämiseen tai vaikka ihan kävelylenkille. Meiltä löytyy kuljetusvaunuja yhdelle tai kahdelle lapselle, ja suuri valikoima tarikkeita jotta voisit tehdä kuljetusvaunulla juuri niitä asioita mitä haluat. 

Täältä löydät myös työntökahvoja ja apupyöriä pienille pyöräilijoille jotka aikovat otta ensipolkaisunsa pyörällä. Meiltä löydät kaiken mikä helpottaa oppimisprosessia jotta lapsi oppisi pyöräilyn jalon taidon!