SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 13 tuotetta

Taustapeili pyörään on loistava lisävaruste kaikille pyöräilijöille, erityisesti kaupungin keskustassa liikkuville. Peilin avulla näet hyvin ympäröivän liikenteen. Cykelkraftissa myytävät taustapeilit sopivat kaikkiin pyöriin, joissakin malleissa ne voidaan kiinnittää puristimella ja joissakin ohjaustangon päähän.

Osta polkupyörän taustapeili

Polkupyörän taustapeili on erinomainen varuste sinulle joka työmatkapyöräilet, tai sinulle joka haluat nähdä enemmän ympärillesi ja tuntea itsesi turvallisemmaksi liikenteessä. Taustapeilin asentaminen on helppoa, ja voit nähdä taaksesi kääntämättä päätäsi. Täten vältyt ajautumasta vahingossa vastaantulevan liikenteen kaistalle. 

Me myymme polkupyörän taustapeilejä tunnetuilta merkeiltä kuten Cateye, Axiom, CycleAware, Third eye Mirrors ja Mirrycle.

Taustapeilin asentaminen polkupyörään 

Meillä on paljon eri tyyppisiä taustapeilejä erilaisilla asennustavoilla riippuen siitä minkälaista etsit. Löydät valikoimastamme polkupyörän taustapeilejä, jotka asennetaan esimerkiksi ohjaustankoon tai ohjaustangon päätyyn. Nämä ovat tavallisimpia taustapeilejä. Cykelkraftista löydät myös taustapeilejä, jotka asennetaan esimerkiksi silmälaseihin tai pyöräilykypärään.