SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1126 tuotetta

Pyörän ostaminen Cykelkraftilta on yksinkertaista ja helppoa. Suuressa valikoimassamme on yli 500 pyörämallia ja tuotemerkkejä kuten Scott, Trek, Nishiki, Merida sekä monia muita. Olemme ahkeroineet kuvataksemme polkupyörät, kaikki komponentit ja niiden osat pienintä yksityiskohtaa myöten.

Saat pyörän kotiin kuljetettuna, koottuna ja säädettynä. Me myös testaamme pyörän ennen sen toimittamista – kokoamme myös kaikki lisätarvikkeet, jotka ostat pyörääsi!

Polkupyörä - osta pyöräsi Cykelkraftilta

Osta uusi pyöräsi täältä ja avaa ovet uusille elämyksille. On mahtavaa unelmoida olevansa jossain muualla: polkupyörän päällä, ajamassa läpi kauniin maiseman. Meiltä Cykelkraftilta löydät suuren valikoiman aina edullisimmista polkupyöristä kalleimpiin maantie- ja maastopyöriin. Valikoima koostuu lasten pyöristä, maastopyöristä, hybridipyöristä, kaupunkipyöristä, fatbikeista, cyclocrosseista, maantiepyöristä, sähköpolkupyöristä ja standardipolkupyöristä (jalkajarrullisista) – toisin sanoen kaikenlaisia menopelejä kaikkiin vaatimuksiin. Lyömmekin useimmat kilpailijat valikoimamme laajuudella.

Ostamisen tulee olla helppoa

Polkupyörän ostaminen ei ole aina helppoa. Sinun tulee löytää malli, joka vastaa tarpeitasi ja jonka runko on sinulle sopivan kokoinen. Olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että löytäisit sivustoltamme etsimäsi polkupyörän mahdollisimman helposti kätevien hakutoimintojen avulla. Meiltä löydät myös oppaita, joiden avulla saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Vaikka hakusuodattimemme (ei pelkästään pituutesi syöttäminen), oppaamme ja tuotekuvauksemme auttavat sinua löytämään oikean polkupyörän, voi valitseminen yhä mietityttää. Tässä kuvaan tulevat asiantuntijamme, jotka ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Ostamisen tulee olla turvallista ja varmaa 

Joskus jo tehty ostopäätös voi jäädä vaivaamaan. Mikäli et ole täysin tyytyväinen pyöräostokseesi, on meillä aina 60 päivän avoin kauppa. Me Cykelkraftilla haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ja varmaksi valintasi kanssa.

Polkupyörä

Polkupyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä 

Me tarjoamme polkupyöriä merkeiltä kuten Nishiki, Merida, Scott, Trek ja Skeppshult. Tunnetut merkit valmistavat erittäin korkealaatuisia polkupyöriä. Teemme yhteistyötä vain korkealaatuisten valmistajien kanssa, koska me uskomme, että sinä asiakkaana haluat ostaa polkupyörän, joka kestää vuosien kovaa käyttöä.

Kotiinkuljetus pyörille

Me toimitamme kaikki polkupyörät omasta varastostamme Ruotsin Jönköpingistä Postin kotiinkuljetuksella. Se tarkoittaa sitä, että heti kun olemme lähettäneet polkupyöräsi, tulee Posti ottamaan sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle parhaiten sopivan toimituspäivän. Tämän jälkeen he toimittavat pyörän suoraan kotiovellesi ja samalla vältyt odottamasta lähipostissa pakettiasi. Kätevää, vai mitä?