SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 268 tuotetta

Osta vannejarrupalat ja levyjarrupalat polkupyörääsi

Täältä löydät levyjarrun jarrupalat, maantiepyörän jarrupalat, cantileverjarrun jarrupalat, ja v-jarrun jarrupalat pyörääsi. Meiltä löydät vannejarrun jarrupalat ja levyjarrun jarrupalat polkupyörääsi hyvin tunnetuilta merkeiltä kuten BBB, Jagwire, Shimano, SwissStop, Avid, XLC, Baradine ja monelta muulta.

Vannejarrun jarrupalat polkupyörään

Polkupyörän jarrupalat puristuvat pyörän vannetta vasten kun puristat ohjaamolla sijaitsevasta jarrukahvasta ja näin vauhti hidastuu ja voit pysäyttää pyörän. Vannejarrun jarrupalat on valmistettu kumista tai erilaisista kumiseoksista. Mikäli sinulla on hiilikuituiset vanteet tarvitset erikois jarrupalat jotka voivat olla vannespecifit. On tärkeää että pyörässäsi on toimivat jarrupalat jotta voit olla varma että pyöräsi pysähtyy kun sinun täytyy tehdä äkkipysäytys.

Levyjarrun jarrupalat polkupyörään

Levyjarrun jarrupalat painautuvat jarrulevyä vasten kun vedät ohjaamolla olevasta jarrukahvasta ja näin pyörä vauhti hidastuu ja loppujenlopuksi pysähtyy. Jarrupalat tulisi tarkistaa säännöllisin väliajoin jotta voit olla varma että jarrupalasi ovat kunnossa mikäli sinun tulee yllättäen tehdä äkkipysäytys. Levyjarrun jarrupalat ovat usein paljon kovempaa materiaalia kuin vannejarrut, usein puhutaan orgaanisista, metallisista ja semimetallisista jarrupaloista. Metalliset jarrupalat jarruttavat voimakkaammin, ne kestävät hieman pidempään koska ne ovat kovempaa seosta mutta niillä on ikävä tapa kirkua, kun taas orgaaniset jarrupalat jarruttavat myös tehokkaasti, mutta ei niin tehokkasti kuin metalliset, samoin orgaaniset jarrupalat kuluvat hieman nopeammin kuin metalliset, eikä niistä lähde niin herkästi kirkuvaa ääntä silloin kun jarrutat. Jarrupalojen kunto on syytä tarkistaa aika ajoin jotta voit taata itsellesi turvallisen, hauskemman ja mukavamman pyöräilyelämyksen.