SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 443 tuotetta

Täältä löydät uudet jarrupalat ja jarrukiinnikkeet pyöräsi jarruihin.

Jarrupalat polkupyörään

Täältä löydät jarrupalat levyjarruihin, maantiepyöriin, cantilever-jarruihin ja v-jarruihin. Valikoimastamme löydät tunnetut merkit kuten BBB, Jagwire, Shimano, SwissStop, Avid, XLC ja Baradine.

Vannejarru

Polkupyörän jarrupalat puristuvat pyörän vannetta vasten, kun puristat ohjaustangossa sijaitsevasta jarrukahvasta. Näin vauhti hidastuu ja voit pysäyttää pyörän. Vannejarrun jarrupalat on valmistettu kumista tai erilaisista kumiseoksista. Mikäli sinulla on hiilikuituiset vanteet, tarvitset erikoisjarrupalat, jotka voivat olla jopa vannekohtaiset. On tärkeää, että pyörässäsi on toimivat jarrupalat, jotta voit olla varma siitä, että pyöräsi pysähtyy niin nopeasti kuin tilanne vaatii.

Levyjarru

Levyjarrun jarrupalat painautuvat jarrulevyä vasten, kun puristat ohjaustangossa olevasta jarrukahvasta. Näin pyörän vauhti hidastuu ja pyörä pysähtyy lopulta. Jarrupalat tulisi tarkistaa säännöllisin väliajoin, jotta voit olla varma siitä, että jarrupalasi ovat kunnossa. Levyjarrun jarrupalat ovat usein paljon kovempaa materiaalia kuin vannejarrujen vastaavat. Usein puhutaan orgaanisista, metallisista ja semimetallisista jarrupaloista. Metalliset jarrupalat jarruttavat voimakkaammin ja ne kestävät hieman pidempään koska ne ovat kovempaa seosta. Niillä on kuitenkin ikävä tapa ”kirkua”. Orgaaniset jarrupalat jarruttavat myös tehokkaasti, mutta eivät niin tehokkaasti kuin metalliset. Orgaaniset jarrupalat kuluvat hieman nopeammin kuin metalliset, eikä niistä lähde niin herkästi kirkuvaa ääntä silloin kun jarrutat. Jarrupalojen kunto on syytä tarkistaa aika ajoin, jotta voit taata itsellesi turvallisen ja hauskan pyöräilylenkin.