SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 542 tuotetta

Avaruustieteen innoittamia tekniikoita

Tie ylivoimaiseen suorituskykyyn on uteliaisuus ja rohkeus esittää täysin uusia kysymyksiä. Trek tekee yhteistyötä joidenkin maailman intohimoisimpien polkupyöräsuunnittelijoiden ja loistavien tutkijoiden kanssa, joille annetaan sekä vapaus että resurssit kysyä ja rikkoa malleja. Syy on se, että innovaatiot syntyvät vain, kun sinulla on rohkeutta esittää vaikeita kysymyksiä ja kokeilla epäilemättä. Jos haluat olla paras, sinun on ajateltava uutta! Trek on ollut mukana kehittämässä useita uraauurtavia tekniikoita, ja alla on pari esimerkkiä.

Trekin ostaminen verkossa

Pyörän ostaminen verkossa Cykelkraftista on aina helppoa, ja Trekin polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus! Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä pituutesi. Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse.

Cykelkraftilta löydät suurimman osan Trekin vaikuttavan laajasta valikoimasta: kaikkea maantiepyöristä täysin vaimennettuihin sähköpyöriin ja kaupunkipyöriin.