Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Vuoden 1976 viileänä talvi -iltana kirjoitettiin tärkeä luku maailman pyöräilyhistoriassa. Tapahtumapaikka on Pine Knoll Supper Club Wisconsinissa, tulevat kumppanit Dick Burke ja Bevil Hogg keskustelevat päivän tapahtumista ja siitä, mikä heidän orastavan pyöräilyyrityksensä nimeksi pitäisi tulla. Amerikan keskilännessä on vakiintunut seikkailuperinne, vahva vapauden patos ja kaipuu maan yli horisontin ulkopuolella. Muutaman huurteisen jälkeen Dick ja Bevil ovat yhtä mieltä siitä, että nimi Trek luo oikean seikkailun tunteen, he nousevat seisomaan, kättelevät toisiaan ja näin on syntynyt yksi maailman menestyneimmistä pyöräilyyrityksistä.

Pine Knoll sulki portit vuonna 2010, mutta tilat ovat edelleen olemassa, vain muutaman kilometrin päässä Trekin pääkonttorista. Aika ajoin huhuja on runsaasti, että se avautuu uudelleen, mutta se on luultavasti enemmän toiveajattelua kuin tosiasia. Mutta sen paikka Trekin historiassa on kiistaton, ja nyt siitä on myös konkreettinen ilmaisu. Vuonna 2019 yksi Trekin uskollisista palvelijoista löysi Pine Knollin alkuperäisen merkin romuraudalta. Hän maksoi siitä 25 dollaria, laittoi sen autoonsa ja vei sen Trekin päämajaan. Se roikkuu siellä tänään tärkeänä muistutuksena siitä, missä ja milloin Trek sai nimensä.

Intohimo tehdä parempia pyöriä

Trek on yksi maailman johtavista korkealaatuisten kilpapyörien valmistajista ja omistaa myös menestyvän Trek-Segafredo-tiimin, johon kuuluu 41 henkilöä yhteensä 15 eri maasta. World Tour -tiimi on rekisteröity Yhdysvalloissa, mutta kilpailee kaikkialla maailmassa, ja kaudella on yli 300 kilpailupäivää. Trekillä on yhteensä yli 10 kansainvälistä joukkuetta ja lähes 30 kansallista urheilijaa, jotka kaikki kilpailevat omalla alallaan. Kehittämisosasto investoi enemmän suunnitteluvoimaa kuin mikään muu polkupyöräyritys, etkä säästy ponnisteluilta, jotta jokainen pyörä (kilpapyörätyypistä riippumatta) olisi luokkansa paras. Jos haluat tietää enemmän, seuraa @trekraceshop Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa.

Sekä me Cykelkraftissa että Trekin ihmiset uskomme, että pyöräily on yksinkertainen ratkaisu moniin maailman ongelmiin - ilmastonmuutos, liikenne, ympäristön huononeminen, ylipaino ja terveys. Pyörän avulla voimme tehdä maailmasta paremman paikan. Trek rakentaa polkupyöriä kestämään. Jokaisessa pyörässä seuraa siis ratkaisu joihinkin ihmiskunnan monimutkaisimpiin ongelmiin ja ehkä myös alan paras elinikäinen takuu, ja näin on ollut siitä lähtien, kun ensimmäinen kehys rakennettiin vuonna 1976.

Avaruustieteen innoittamia tekniikoita

Tie ylivoimaiseen suorituskykyyn on uteliaisuus ja rohkeus esittää täysin uusia kysymyksiä. Trek tekee yhteistyötä joidenkin maailman intohimoisimpien polkupyöräsuunnittelijoiden ja loistavien tutkijoiden kanssa, joille annetaan sekä vapaus että resurssit kysyä ja rikkoa malleja. Syy on se, että innovaatiot syntyvät vain, kun sinulla on rohkeutta esittää vaikeita kysymyksiä ja kokeilla epäilemättä. Jos haluat olla paras, sinun on ajateltava uutta! Trek on ollut mukana kehittämässä useita uraauurtavia tekniikoita, ja alla on pari esimerkkiä.

Trekin ostaminen verkossa

Pyörän ostaminen verkossa Cykelkraftista on aina helppoa, ja Trekin polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus! Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä pituutesi. Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse.

Cykelkraftilta löydät suurimman osan Trekin vaikuttavan laajasta valikoimasta: kaikkea maantiepyöristä täysin vaimennettuihin sähköpyöriin ja kaupunkipyöriin.