SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 146 tuotetta

Täältä löydät sivukorit, tavaratelinekorit, etukorit - kiinteät tai pikaliittimellä.

Polkupyörän kori

Täältä löydät pyöräkorit joka makuun ja tarpeeseen. Pyöräkori on erinomainen tapa kuljettaa pienempiä asioita kuten esim. laukkua, ruokakassia tai paketteja. Korin avulla vältyt kantamasta esim. laukkuasi ohjaustangolla. Kun pyörässäsi on pyöräkori, saatat jopa välttyä kantamasta selkäreppua, mikä usein hiostaa selkääsi ja on muutenkin kuuma, sen sijaan voit laittaa tarvitsemat tavarasi suoraan koriin. Tämä koskee myös hanskoja, hattua ja kaulaliinaa mitkä voit näppärästi sujauttaa koriin mikäli sinulle tulee liian kuuma pyöräillessä, mikäli sinulle tulee taas kylmä, voit nopeasti ja kätevästi ottaa hanskat korista ja pukea ne käsiisi. Pyöräkori ei ole vain käytännöllinen, vaan se voi olla myös erittäin hieno yksityiskohta pyörässäsi.

Eri tyyppiset pyöräkorit

Meiltä löytyy eri tyyppisiä pyöräkoreja, mitkä voidaan kiinnittää eri kohtaan pyörää, riippuen siitä mihin haluat korin asennettavan. Pyöräkoreja on olemassa monissa eri väreissä ja materiaaleissa, metallisia, rottinkisia, ja jopa puisia laatikoita, kannella tai ilman.

cykelkorg
  • Etukori
  • Kori pyörän sivulle
  • Pyöräkori tavaratelineelle
  • Pyöräkori lastenpyörään
  • Pyöräkori koiralle

Meiltä löydät pyöräkorit tunntetuilta merkeiltä kuten Basil, Spectra, Cavo, Topeak ja monelta muulta.

Pyöräkorin asentaminen

Meiltä löytyy pyöräkoreja pikakiinnityksellä, jotta voit helposti kiinnittää ohjaustankoon ja helposti ottaa sen mukaan vain yhdellä napinpainalluksella. Meiltä löytyy koreja myös kiinteällä asennuksella joko tavaratelineelle tai ohjaustankoon.

Osta pyöräkori online

Ennenkuin ostat pyöräkorin, tulisi sinun miettiä mihin tarkoitukseen tulet sitä käyttämään, ja missä kohtaa pyörää sen tulisi olla. Mikäli käytät pyöräkoria päivittäin, tulisi sinun valita kiinteästi asennettava pyöräkori, ohjaamosta koukuilla roikkuvan sijaan. Ohjaamossa roikkuva pyöräkori voi vaikuttaa pyörän ajo-ominaisuuksiin, ja voi tehdä pyörästä vaikeammin hallittavan.

Mikäli tarvitset apua löytämään juuri sinun pyörääsi sopivan pyöräkorin, olet erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä pyöräexpertteihimme jotka auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikean pyöräkorin.