SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 108 tuotetta

Kengänsuojat ovat joka pyöräilijän pakolliset tarvikkeet. Kesäisin ne suojaavat soralta ja muulta lialta, sekä antavat ammattimaisen lookin. Keväisin ja syksyisin ne suojaavat kylmyydeltä ja sateelta. Maastopyöräilijälle ne ovat myös kätevät, ja voi vain huuhtaista suojat eikä sinun tarvitse välttämättä pestä kenkiä. Talvella taas kengänsuojat suojaavat kylmyydeltä ja lumelta. Pidemmällä aikavälillä ne myös säästävät aikaa, ja yksi pari kengänsuojia täydentää pyöräilyvarustuksesi.

Kengänsuojat sinun pyöriälykengillesi

On monta syytä hankkia kengänsuojat, ei vain jotta suojaisit pyöräilykenkiäsi jotta ne kestäisivät pidempään. Kengänsuojien toinen etu on että ne suojaavat jalkojasi tuulelta ja kosteudelta, ja pitävät jalkasi lämpiminä myös talviaikaan. Meiltä voit valita yli 100 erilaisen kengänsuojan joukosta, joko talvi tai kesäkäyttöön. Suurimmassa osassa kengänsuojia on myös heijastavia yksityiskohtia  jotta näkyisit paremmin pimeässä. Meiltä löydät kengänsuojukset kaikille kengille, sillä meiltä löyty suojia koossa 35-50. Täältä löydät myös kengänsuojat hienoissa väreissä kuten keltainan, vihreä, sininen ja rosa. 

Meiltä löydät kengänsuojat monelta tunnetulta merkiltä kuten GripGrap, Endura, Mavic, Velotoze, Shimano, BBB, Defeet, Capo, Pearl Izumi ja monelta muulta.