Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Cykelkraft.fi -sivustolta löydät laajan valikoiman Watt Bike - polkupyöriä edulliseen hintaan - ja tietysti toimitamme pyörän kotiisi koottuna, testattuna ja säädettynä!

Watt Mobility on innovatiivinen hollantilainen polkupyöräyritys, joka pyrkii luomaan mutkattomia mutta samalla moderneja sähköpolkupyöriä meille, jotka haluavat elää ilmastotietoisesti, jättämällä kokonaan pois fossiilisia polttoaineita käyttävät ajoneuvot. Kyllä, kyse on sähköpyöristä, ja niissä keskitytään nykyaikaiseen muotoiluun, käytännölliseen toimintaan ja kohtuulliseen hintaan. Jos etsit minimalistista kaupunkipyörää, jossa on moderni hollantilainen muotoilu ja tyylikkäät suorat linjat, olet löytänyt oikean! Ja kaikille malleille yhteisiä ovat sen joustavat sähkömoottorit, joissa sekä moottori että akku voivat olla vaikeasti havaittavissa harjaantumattomalle silmälle.

Molemmat perustajat, Marc Jacobs ja Frans Nomden, ovat jo pitkään ymmärtäneet, että pyöräilystä tulee sekä hauskempaa että helpompaa sähkökäyttöisellä moottorilla. Ja olitpa mieluummin kotona kaupungissa tai pyöräilyreiteillä, sinulla on kaikki mahdollisuudet muuttaa päivittäinen liikkumisesi puhtaaseen nautintoon, kun liu'ut kitkatta Watt Mobilityn koukuttavan nopeuden pyörällä. Sekä Marc että Frans toivovat, että polkupyörien ainutlaatuinen suunnittelukieli pystyy vakuuttamaan yhä useammat ihmiset siitä, että on aika rikkoa vanhat matkustustavat ja vaihtaa kaksivetoiseen.

Meiltä Cykelkraftilta löydät suurimman osan merkin luotettavasta ja edullisesta valikoimasta: kaikkea palkitusta bestselleristä Bostonista minimalistiseen ja hieman urbaaniin retrotyömatkalaiseen New Yorkiin.