SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 123 tuotetta

Haluatko pyörän, jolla on sekä erittäin mukava istua että, joka auttaa eteenpäin lihasten väsyessä? Siinä tapauksessa sähköavusteinen kaupunkipyörä on ehdottomasti oikea valinta sinulle!

Saat klassisten miesten ja naisten pyörien ajomukavuuden ja sähkömoottorin, joka tekee polkemisesta niin mukavaa, että tuskin huomaat ylämäkiä. Tilaa itsellesi sähköpyörä ja nauti ajosta!

Sähköpyörä kaupunkiin

Täältä löydät sähköpyörät kaupunkiajoon klassisissa miesten ja naisten malleissa ja sähkömoottorilla varustettuna. Me tarjoamme hienoja sähkökaupunkipyöriä erinomaisella hinta-laatusuhteella merkeiltä kuten Made ja Skeppshult.

Onko kaupunkipyörä klassinen sähköpyörä? 

Näin voi sanoa. Täältä löydät kansankielellä ns. "mummopyörän", mutta huomattavasti parannellulla ajomukavuudella, sillä näillä sähköavusteisilla kaupunkipyörillä polkeminen on tehty uskomattoman kevyeksi. Kolottaako polvia? Onko kunnossa kohentamisen varaa? Vai haluatko vain hieman apua, jotta voisit liikkua useammin? Silloin sähköpolkupyörä on oikea valinta, ja ennen kaikkea kaupunkipyörän muodossa!