SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 35 tuotetta

Päivittäin käytettävä pyörä säästää rahaa ja luontoa sekä ylläpitää kuntoa. Jotta pyörää sopisi jokapäiväiseen käyttöön, tulee sen olla käytännöllinen ja mukava.

Hyvä arki pyörä on kestävä ja vaatimaton. Se kestää säässä kuin sääässä eikä vaadi pyöräilijältä tietynlaista pukeutumista. Pyörän selkään voi hypätä milloin vain ja siitä löytyy myös tilaa kevyelle kuormalle tavaratelineellä.

Useimmat arkiset polkupörät ovat täysin varustettu tavaratelineellä, lokasuojilla, ketjusuojalla sekä hyväksytyllä valaistuksella. Nykyään useimmissa arkisissa polkupyörissä on napavaihde kolmella, seitsemällä tai kahdeksalla vaihteella, jalkajarru joka toimii takapyörässä sekä käsijarru joka toimii etupyörässä.

Miestenpyörät- Löydät täydellinen miestenpyörä meiltä!

Etsistkö klassista miestenpyörää? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät standardipyörät miehille tunnetuilta merkeiltä kuten Skeppshult, Nishiki ja monelta muulta. Meidän mielestämme klassinen miestenpyörän kuulu olla tyylikäs, varusteltu yleisimmillä lisävarusteilla, helppo huollettavuus hyvillä komponenteilla kuten 3 tai 7 vaihteisella jalkajarrullisella takanavalla. 

Onko tässä kaikki miestenpyörät mitä meiltä löytyy? 

Ei - meillä on satoja eri pyörämalleja jotka sopivat miehille. Tältä sivulta löydät kokoelman meidän klassisista standardipyöristä mitä usein myös kutsutaan miestenpyöriksi. Etsitkö kenties maastopyörää, maantiepyörää tai hybridipyörää? Nämä pyörät löydät niille kuuluvista kategorioista.