SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 329 tuotetta

Täältä löydät pyöräilykengät miehille. Monet naiset valitsevat myös miestenmalleista pyöräilykengät laajemman valikoiman vuoksi.

Me teeme yhteistyötä tunnettujen merkkien kanssa kuten Shimano, Scott, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi ja Diadora.

>strong> Pyöräkenkäpari yhdistettynä lukkopolkimiin vie pyöräilysi uudelle tasolle. Tämä antaa sinulle paremman voiman pyöräilyyn ja tekee sinusta "yhtä" pyöräsi kanssa. Maastopyörällä ajaessa, tämä voi myös parantaa tekniikkaasi, sillä voit olla huolimatta polkimista irtaantumista ja kaatumista.

Lisäksi pyöräilykenkien jäykkä pohja antaa täyden voiman suoraan polkimiin. Yksinkertaistettuna, mitä kalliimmat kengät ovat, sitä paremmat ja vahvemmat kengänpohjat. Tämä johtuu siitä, että halvemmissa kengissä on käytetty nylonia pohjassa, kun taas kalliimmissa kengissä käytetään erikoistunuta hiilikuitupohjaa, joka tuo maksimaalista jäykkyyttä ja keveyttä. Jos otat pyöräilyn vakavasti ja pyöräilet paljon, kannattaa luottaa lujapohjaisiin kenkiin, jotka säästävät jalkasi antamalla täyden voiman polkimiin.

Miesten pyöräilykengät - maksimoi pyöräilykokemuksesi

Etistkö miesten pyöräilykenkiä, no silloin olet todellakin tullut oikeaan paikkaan. Riippumatta pyöräilylajistasi, löytyy meiltä miesten pyöräilykengät sinulle. Meiltä löytyy miesten pyöräilykenkiä MTB, Trekking, Maantie, Spinning ja Triathlon malleissa. Kun olet ostamassa paria uusia pyöräilykenkiä, on tietenkin tärkeää että ne istuvat hyvin. Tästä syystä monet valitsevat yhtä kokoa suuremmat kengät jotta kengässä olisi hieman tilaa pohjalliselle. Oletko epävarma mitkä kengät sinun tulisi valita? Silloin voit käyttää apunasi fiksuja filttereitä jotka löydät sivun ylälaidasta, mikäli haluat henkilökohtaista apua ja vinkkejä voit aina kääntyä osaavan asiakaspalvelumme puoleen, he auttavat sinua löytämään juur sinulle parhaiten sopivat pyöräilykengät.

Miksi käyttäisin miesten pyöräilykenkiä?

Pyöräiletkö kilpaa, tai olitpa hakemassa vain hyviä pyöräilykokemuksia, ovat pyöräilykengät sinulle täydellinen valinta. Parille miesten pyöräilykenkiä teet pyöräilystäsi entistä tehokkaampaa, etenkin mikäli valitset pyöräilykengän missä on ns. click ominaisuus. Pyöräilykengät click ominaisuudella tarkoittaa sitä että voit kiinnittää kengän polkimeen ja repiä irti kaiken mahdollisen tehokkuuden pyöräilystäsi etenkin ylämäissä. Jalka ei myöskään tule tippumaan polkimelta mikäli ulkona on lumista, jäistä, mutaista tai sateista. 

Meiltä löydät pyöräilykengät miehille tunnetuilta merkeiltä kuten Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Bontrager, Diadora, och Northwave.