SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 181 tuotetta

Täältä löydät koko valikoimamme kestäviä sähkökäyttöisiä vaelluspyöriä, joissa kaikki mallit on valittu huolellisesti laadun, toiminnan ja käyttötarkoituksen suhteen. Kaikki pyörät on varustettu integroidulla sähkökäytöllä, joka tarjoaa tehokasta apua silloin, kun sitä eniten tarvitset, ja myös ohjelmistolla, joka tekee jokapäiväisestä elämästäsi viihdyttävämpää ja seikkailunhaluisempaa. Valitsemastasi mallista riippumatta emme liioittele, kun sanomme, että kaikki mallit tarjoavat paljon pyöräilyn iloa, vaikuttavaa ohjattavuutta ja luotettavaa jarrutuskykyä.

Sähköpyörä - helppo löytää oikea sähköpyörä seikkailijalle!

Jos etsit sähköpyörää vaellukselle tai yksinkertaisesti monipuolista sähköpyörää työmatkalaisille ja vaativille pyöräilijöille, jotka haluavat joskus hieman ylimääräistä painetta polkimiin, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme vaikuttavan laajan valikoiman erilaisia ​​sähkökäyttöisiä vaelluspyöriä tunnetuilta valmistajilta, kuten EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE.

Hieman yksinkertaisemmista paljon kehittyneempiin sähkökäyttöisiin vaelluspyöriin

Meiltä löydät kaikenlaisia ​​vaellukseen tarkoitettuja sähköpolkupyöriä: halvimmista ja yksinkertaisimmista vaihtoehdoista sinulle, jotka haluat jotain helppoa pyöräilyyn lyhyillä matkoilla, ja sinulle, joka haluat ylimääräistä kaikkea laadukkailla komponenteilla ja paljon lisävarusteita.

Niille teistä, jotka haluavat käyttää pyörää lyhyemmille matkoille, mutta joilla on vaikeita rinteitä tiellä tai jotka haluavat kivuttomasti pystyä vetämään lapset pyöräkärryyn, joustava avustettu vaelluspyörä on fiksu vaihtoehto. Onko polvet alkaneet särkeä? Vai haluatko vain vähän apua pääsemiseen ja liikkumiseen hieman useammin? Silloin sähkökäyttöinen vaelluspyörä on juuri sinulle!

Riippumatta siitä, haluatko ostaa hieman halvemman sähköpyörän tai jonkin hieman terävämmistä malleistamme, koomme, säädämme ja testaamme sähköpyöräsi huolellisesti ennen kuin toimitamme sen kotiisi.

Sähköpyörän ostaminen vaellukselle verkossa

Sähköpyörän ostaminen meiltä on helppoa, sujuvaa ja kätevää. Toimitamme pyörän valmiiksi koottuna kotiovellesi, ja ainoa asia, joka sinun on tehtävä ennen satulaan hyppäämistä, on ohjaustangon säätäminen ja polkimien kiinnittäminen. Jos tilaamasi sähköpyörä ei miellytä sinua, Cykelkraft tarjoaa 60 päivän palautusoikeuden. Cykelkraft.fi -sivustolta on aina helppoa ja sujuvaa ostaa sähköpolkupyörä edulliseen hintaan.