SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 25 tuotetta

Täältä löydät kyynärpääsuojat . Nämä suojat suojaavat hyvin kaikenlaisilta vaurioilta, eivätkä ne ole pelkästään alamäkipyöräilijöille tarkoitettavaksi, vaan myös niille jotka lähtevät vaikka kavereidensa kanssa pyörälenkille. Nykyään suojavarusteet ovat evyitä ja sileitä, joten nei eivät ole myöskään pyöräilyn tiellä.

Kyynärpääsuoja rankkaan pyöräilyyn

Täältä löydät meidän kaikki kyynärpääsuojat pyöräilyyn. Kaikki meidän kyynärpääsuojamme ovat hienoja ja helppoja pukea päälle ja hyvien remmien ansiosta ne pysyvät myös paikallaan. Meiltä löytyy kyynärpääsuojia niin naisille kuin miehillekkin monessa koossa S-XL välitä.

Meiltä löytyy kyynärpääsuojat pyöräilyyn tunnetuilta merkeiltä kuten Race Face, Fox, POC, Sweet Protection, ja Endura.

Kyynärpääsuojat maastopyöräilyyn ja Downhilliin

Harrastatko maastpyöräilyä tai Downhillia? Silloin kannattaa hankkia pari kyynärpääsuojia. MTB kyynärpääsuojat ja downhill kyynärpääsuojat suojaavat kyynärpäitäsi iskuja vastaan mikäli satut kaatumaan. Kyynärpääsuoja toimii siten että itse suoja ottaa iskun vastaan etkä sinä. Me kaikki olemmejoskus kaatuneet pyörällä kyynärpää edellä, ja täten tiedämme miltä se tuntuu ja täten haluamme välttää tämän saman tunteen vastaisuudessa. Etenkn jos kaatuminen tapahtuu erittäin kovassa vauhdissa esimerkiksi metsäpolulla ja vieläpä alamäessä, ilman kunnollisia kyynärpääsuojia saattaa siitä tulla rumaa jälkeä ja pyöräily saattaa jäädä väliin hetkeksi aikaa.