SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 266 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoiman pyöräilykypäriä lapsille ja juonioreille . Alle 7 vuoden ikäisille lapsille on mahdollista valita kypärä joko vihreällä tai tavallisella soljella. Jos haluat lisää informaatiota vihreästä soljesta, niin katso oikealla sijaitsevaa kysymystä. Ostaessasi kypärää, kannattaa muistaa ettei osta iian isoa kypärää sillä se heikentää suojausta.

Täydellisen kypärän löytäminen lapselle on erittäin helppoa. Haun suodatuksesta klikatessasi päänympärysmitta valinnan, voit valita lapsesi päänympärysmitan (cm) ja löytää kypärät koon mukaan.

kaikki kypärämallimme ovat tietenkin hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä. CE EN 1078 ovat tavallisella soljella ja EN 1080 on vihreällä soljella.

Osta pyöräilykypärä lapsille ja nuorille meiltä!

Meidän lapsemme on tärkeintä mitä meillä on, ja lapsen pään suojaaminen on tärkeintä mitä voit tehdä kun pyöräilette. Kun miettii näitä kahta asiaa miettii, ymmärtää nopeasti että lasten pyöräilykypärä on erittäin tärkeä hankinta. Cykelkraft.fi:stä löydät lasten pyöräilykypäriä tunnetuilta merkeiltä kuten Spectra, Bontrager, Giro, Abus, Bell ja monelta muulta. Me työskentelemme vahvojen pyörämerkkien kanssa, mutta kun kyse on lasten pyöräilykypäristä, on tämä meidän tärkein tuotteemme ja teemme paljon työtä varmistaaksemme että kypärät ovat toimintavarmoja ja turvallisia.

Turvallisuus on tärkeintä

Kun ostat pyöräilykypärän on turvallisuus tietenkin tärkeintä - sehän on koko pyöräilykypärän tarkoitus! Kaikki myymämme pyöräilykypärät ova hyväksyttyjä malleja.

Vihreä solki vai ei?

Lasten pyöräilykypärä missä on vihreä solki on suunniteltu siksi että lapsi ei käytä kypärää vain pyöräilykypäränä, pyöräillessään, vaan myös leikkiessään. Vihreä solki "pettää" kun siihen tulee isompaa rasitusta, estäen kuristumisen mikäli kypärä jää kiinni johonkin /esim. kiipelilyteline tai kiipeilypuu. Meiltä löytyy useita lasten pyöräilykypäriä jotka on varustettu vihreällä soljella, mutta myös tavallisia mustia/punaisia solkia.