Palautukset ja reklamaatiot

Jos tuote poikkeaa siitä, mitä Cykelcraftin kanssa on sovittu tai tuote ei muuten vastaa Cykelkraftin antamaa kuvausta, voidaan tuote palauttaa. Reklamaatio kattaa ainoastaa tuotteiden alkuperäiset viat. Täten esimerkiksi normaalit käyttöön liittyvät kulumat eivät kuulu reklamaation piiriin. Reklamaatio Cykelkraftiin on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään kahden kuukauden kuluessa vahingon sattumisesta. Jos haluat reklamoida tuotteen, ota ensin yhteyttä Cykelkraftin asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen support@cykelkraft.fi. 

Palautus

Kun palautat tuotteen, olet vastuussa siitä. On erittäin tärkeää, että tuote ei vaurioidu kuljetuksessa. Sen vuoksi tuote on palautettava käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli pakettiin kuuluu ohjekirja tai vaatteessa on hintalappu, myös nämä tulee lähettää takaisin palautuksen yhteydessä.

On tärkeää, että alkuperäistä ulkopakkausta käytetään, eikä teippiä tai muuta materiaalia ole kiinnitetty alkuperäiseen pakettiin. 

Kun palautat pyörän on alkuperäistä pakkausta käytettävä turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Olet vastuussa palautuksesta ja palautuksen toimituskuluista. Bring-kuljetuspalvelun kautta aikuisten pyörän palautus maksaa 130 euroa, lasten pyörän (24" asti) sekä muiden isojen pakettien kuten Thule telineiden ym. palautus maksaa 50 euroa, muut paketit 30 euroa (kaikki hinnat sis. ALV).

Palauttamisoikeutta koskevat poikkeukset

Meillä on noin 14 työpäivän käsittelyaika palautuksissa.

Kun ostat hygieniatuotteita tai alusvaatteita, tiivistettä/sinetöintiä ei saa hajoittaa, tai muutoin tuotetta ei voi palauttaa. Oikeus palautukseen ei koske sellaisia tuotteita, jotka on tilattu tai modifioitu täsmällisten toiveittesi mukaan, esim. itse kasattu polkupyörä. Palautuksia ei voi lähettää postiennakolla. Kun saamme ja hyväksymme palautuksen, summa hyvitetään noin neljäntoista (14) työpäivän kuluessa siitä, kun Cykelkraft vastaanotti palautuksen. Palautukset maksetaan takaisin ainoastaan pankkitilillesi, ei käteisellä.

Jotta palautus on mahdollinen, sinun on todistettava, että olet tehnyt ostoksen Cykelkraft.fi:llä. Suosittelemme sinua aina säästämään sekä tilausvahvistuksen että maksutositteen kuittina ostosta. Jos tarvitset apua palautukseen liittyen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Cykelkraftin asiakaspalveluun.

Helpottaaksesi palautuksen toimitusta, suosittelemme käyttämään Postia, sillä sen kautta tuotteet saapuvat suoraan terminaaliimme.