SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 8 tuotetta

Lapsen ensimmäistä pyöräilyä varten tarvitaan usein yksi pari apupyöriä. Nämä tulevat yleensä meiltä tilatun lastenpyörän mukana, mutta jos haluat vaihtaa pyörät tai jos pyörän mukaan ei kuulunut apupyöriä niin löydät ne täältä.

Apupyörät ja työntötanko

Kun lapsen on aika koittaa omia siipiään pyörän päällä, tarvitaan aluksi pari apupyöriä, ja sen jälkeen työntötanko. Nämä apuvälineet auttavat lasta oppimaan pyöräilyn perustaidot ja samalla pyöräilyn aloittaminen on turvallisempaa ja varmempaa. 

Meiltä löytyy apupyöriä ja työntötankoja tunnetuilta merkeiltä kuten Cavo, Spectra ja XLC. 

Apupyörät

Tulee aika kun lapsen on aika ottaa ensimmäiset horjuvat polkaisut hänen uudella hienolla pyörällään, jotta pyöräilystä voitaisiin tehdä vähemmän horjuvaa ja jotta lapsen olisi helpompi oppia pyöräilyn jalo taito, on syytä käyttää apuna apupyöriä. Apupyörät asennetaan kiinteästi pulteilla runkoon, tai takanavan akseliin. Meiltä löytyy apupyöriä jotka sopivat lähes kaikkiin lastenpyöriin 12-20 tuumaisilla renkailla.

Työntötanko

Kun on aika poistaa apupyörät, ja lapsi on ottamassa ensimmäiset polkaisut kahdella pyörällä, on työntötanko oiva apuväline. Työntötanko asennetaan satulan alle, ja se toimii tasapainon pitämisen apuvälineenä, siihen asti kunnes lapsi kokee olonsa turvalliseksi pyöräillä ilman tukea. Kaikki työntötankomme ovat ergonomisesti suunniteltuja, jotta sinä voisit auttaa lastasi pitämään tasapainon mahdollisimman mukavasti ja halposti.