SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 306 tuotetta

Pyöräilyhanskat pyöräilyyn

Parilla pyöräilyhanskoja saat paremman otteen ohjaustangosta ja se tekee pyöräilystä entistä mukavampaa. Meiltä löydät pyöräilyhanskat kesään ja talveen, lapasina, lobsteraina, sormikkaina tai kynsikkäinä. Kesällä pyöräilyhanskojen käyttö tulee kysymykseen etupäässä välttyäksesi hankaumilta ja rakoilta käsissä, kun taas talvihanskat auttavat sinua pitämään kätesi lämpiminä. Kylmillä sormilla jarruttaminen tai vaihteiden vaihtaminen on erittäin hankalaa. Mikäli satut kaatumaan suojaa pyöräilyhanskat käsiäsi asfaltti-ihottumalta, ja mikä sen mukavampaa kuin ehjä iho kämmenissä.

Eri tyyppiset pyöräilyhanskat

Paitsi että meiltä löytyy pyöräilyhanskoja ympärivuotiseen käyttöön, voi olla että on muita tärkeitä ominaisukksia jotka vaikuttavat pyöräilyhanskojen valintaan. Ehkä haluat käyttää älypuhelintasi hanskat kädessä? Tai tullen ja vedenpitävyys on tärkeää? Etsitkö erittäin lämpimiä hanskoja, voimme lämimästi suositella lobster hanskoja. Sen lisäksi että hanska on hyvin eristetty antaa viereiset sormet lisälämöpä toisistaan. Meiltä löydät laajan valikoiman pyöräilyhanskoja eri ominaisuuksilla ja eri käyttötarkoituksiin jokisessa koossa XS-XXXL. Musta on tietenkin yleisin väri meidän valikoimassamme, mutta meiltä löydät myös muun värisiä pyöräilyhanskoja kuten punainen, keltainen, sininen ja lila.

Meiltä löydät pyöräilyhanskat hyvintunnetuilta merkeiltä kuten: Endura, Bontrager, Pearl Izumi, GripGrab, Mavic, Shimano, BBB, Sealskinz ja monelta muulta.