SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 434 tuotetta

Hyvät pyöräilyhanskat tekevät pyöräilystä paljon mukavampaa. Talvella tarvitset lämpöä ja kesällä haluat välttää hiertymiä käsissä. Pyöräilyhanskat tarjoavat myös suojaa käsillesi jos sattuisit kaatumaan pyöräillessä.

Täältä löydät pyöräilyhanskat lapsille, naisille ja miehille - ja tietenkin keväälle, kesälle, syksylle ja talvelle. Myymme ainoastaan pyöräilyhanskoja tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, Scott, Pearl Izumi ja Lizard Skins.

Pyöräilyhanskat

Pyöräilyhanskoilla saat paremman otteen ohjaustangosta ja pyöräilystä tulee entistä mukavampaa. Meiltä löydät pyöräilyhanskat kesäksi ja talveksi, joko sormikkaina tai kynsikkäinä. Kesällä hanskojen käyttö tulee kysymykseen ensi sijassa välttyäksesi hankaumilta ja rakoilta, kun taas talvihanskat auttavat sinua pitämään kätesi lämpiminä. Kylmillä sormilla jarruttaminen tai vaihteiden vaihtaminen on erittäin hankalaa. Mikäli satut kaatumaan, suojaavat pyöräilyhanskat käsiäsi asfaltti-ihottumalta, ja mikä sen mukavampaa kuin ehjä iho kämmenissä.

Erityyppiset pyöräilyhanskat

Sen lisäksi, että löydät meiltä pyöräilyhanskoja ympärivuotiseen käyttöön, myös muut ominaisuudet vaikuttavat hanskojen valintaan. Ehkä haluat käyttää älypuhelintasi hanskat kädessä? Tai pidät tuulen- ja vedenpitävyyttä erityisen tärkeänä? Mikäli etsit erittäin lämmintä mallia, voimme suositella lobster-hanskoja. Sen lisäksi, että hanska on hyvin eristetty, antavat yhdessä olevat sormet lisälämpöä toisilleen. Suuressa valikoimassamme on pyöräilyhanskoja eri ominaisuuksilla ja eri käyttötarkoituksiin, niin suurille kuin pienille käsille. Musta on suosituin väri, mutta löydät myös punaisia, keltaisia sinisiä, violetteja ja monen muun värisiä vaihtoehtoja. Tässä on muutamia myymiämme malleja:

  • Sormikkaat
  • Kynsikkäät
  • Lobsterit
  • Talvihanskat
  • Ohjaustankoon suunnitellut hanskat

Etsit sitten hanskoja itsellesi tai lapsillesi, löydät ne Cykelkraftista. Olemme jakaneet valikoimamme naisten, miesten ja lasten hanskoihin, mikä tekee navigoimisesta helpompaa. Naiset tilaavat keskimäärin pienempiä kokoja kuin miehet, ja lasten koot ovat luonnollisesti pienimmät. Meiltä löydät pyöräilyhanskat tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Pearl Izumi, GripGrab, Mavic, Shimano, BBB, Sealskinz ja monilta muilta.

Tilaa helposti netistä

Cykelkraft.fi-verkkokaupasta sinun on helppo löytää sopivat pyöräilyhanskat. Suodattimiemme avulla voit valita kenelle hanskat tulevat, minkä tyyppinen hanskan on oltava tai tuleeko sen olla esimerkiksi tuulenpitävä tai yhteensopiva älypuhelimen näytön kanssa. Kaipaatko yhä tarkempia vinkkejä hanskojen valitsemiseen? Voit soittaa asiakaspalveluumme, ja saat puhua pyöräilyasiantuntijoidemme kanssa!