Pisteet kaikista ostoksista! Sinulle on {{ context.rewardPoints}} pistettä.
  • 1 piste kun käytät 5 EUR.
  • 1 pisteen arvo on 0,10 EUR.
  • Arvioi tuote,saat 10 pistettä

Pyöräale

Täältä löydät kaikki pyörät alennetuin hinnoin - ympäri vuoden. Satojen pyörämallien joukosta löydät myös tarjoustuotteita sekä poistotuotteita superhinnoin.Vaikka pyörät ovat edullisempia, kuuluu siitä huolimatta ilmainen toimitus hintaan - me myös asennamme ja testaamme pyörät ennen kotiin toimitusta. Täältä löydät siis kaikki alepyörät, mitkä voit ostaa tarjoushintaan ja mahdollisuuden tehdä huippu löytöjä!

SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 582 tuotetta

Pyöräale Cykelkraftilla

Meillä Cykelkraftilla on visio, missä haluamme kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita, missä voimme jatkuvasti kehittää tuotevalikoimaamme pohjoismaiden suurimmaksi niin pyörien, varaosien kuin tarvikkeiden osalta, tietenkin kilpailukykyisin hinnoin. Tämä visio koskee tietysti myös meidänpyöräalea.

Miksi ostaa pyörä Cykelkraftin pyöräalesta

Meillä on samat ehdot pyöräalen polkupyörillä kuin tavallisillakin tuotteilla, eli 60 päivän avoin kauppa, ja ilmainen palautus, vaikka olemmekin aika varmoja että et tule sitä tekemään. Cykelkraftilla on aina 14 päivän hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että mikäli löydät saman pyörän jostain halvemmalla 14 päivän sisällä ostoksestasi, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen takaisin. Lue lisää meidän hintatakuustamme täältä.

Se ei ole mikään huonekalu - saat pyörän kotiovellesi asennettuna ja valmiina ajoon, ilmaiseksi! Sinun pitää vain ruuvata polkimet kiinni pyörään ja kääntää ohjaustanko suoraan, niin olet valmis pyöräilemään. Saat myös pyöräpisteitä kaikista ostoksistasi Cykelkraftilla. Saat 1 pisteen jokaista 5€ vastaan, 1 piste vastaa 0.1€ ja voit käyttää pisteitä kun asioit meillä seuraavan kerran!

Pyöräalen valikoimamme

Cykelkraftilla voimme tarjota laajan valikoiman pyöriä jotka sopivat kaikille, riippumatta omistautumisestasi tai intohmostasi lajiin. Mikäli sinun on vaikea löytää sopivaa pyörää, suosittelemme että kokeilet meidän pyörävalitsintamme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan polkupyörän pyöräalestamme.

Pyörämallit jotka löydät pyöräalestamme ovat:

  • Lastenpyörät
  • Kaupunkipyörät
  • Hybridipyörät
  • Sähköpyörät
  • Maastopyörät
  • Maantiepyörät

Me tapaamme sanoa että halpa sähköpyörä ei ole aina se edullisin valinta, mutta pyöräalestamme löydät pohjoismaiden parhaat sägköpyörät hulluin hinnoin. Meidän pyöräalestamme löydät sähköpyörät tuotemerkeiltä kuten Nishiki, Monark, Cube, Merida, Cortina, Skeppshult ja Crescent. Sähköpyörä on täydellinen valinta sinulle joka haluat jättää auton kotiin useammin, tai kuntosi ei salli tai sinulla on vamma tai haittta joka ei salli tavallisella polkupyörällä pyöräilyä. Meiltä löydät sähköpyörät periaatteessa kaikilla moottorivaihtoehdoilla joita markkinoilta löytyy, mutta etupässä löydät meiltä Shimano Steps, Bosch ja E-going järjestelmillä varustettuja sähköpyöriä. Yleisesti voidaan sanoa että kaikkissa pyörissä joita myymme, on hyvä moottori, ja ne eroavat aina vain vähemmän toisistaan. Pyöräalesta löydät eri tyyppisiä sähköpyöriä, aina sähköavusteisista kaupunkipyöristä sähkömaastopyöriin.

Cykelkraftin pyöräalesta löydät, kuten tavallista, erittäin laajan valikoiman maastopyöriä suurimmilta valmistajilta kuten Ibis, Yeti, Merida, Cube, Nishiki, Crescent, Bianchi, Surly, Salsa ja monelta muulta merkiltä. Kaikille löytyy maastopyörä aina halvemmasta nuortenpyörästä kalliimpiin maratonmatkojen maastopyöriin, joko alumiinirunkoisia tai hiilikuiturunkoisia, 26", 27,5" ja 29" malleja. Meiltä löydät pyörät halvoin hinnoin sinulle joka haluat pyöräillä gravel, cross countrya, mutta myös high-end maastopyöriä trail ja enduro malleissa.

Etsitkö edullista lastenpyörää? Täältä löydät kaikenkattavan valioiman halpoja ja valmiiksi asennettejua lastenpyöriä, joko jalkajarrulla tai liman, merkiltä kuten MADE, Crescent, Nishiki, Skeppshult, Merida, ja Monark. Pyörällä ajon taidon oppiminen on suuri tapahtuma lapselle, kuin myös mahtava kokemus heille jotka voivat seurata tätä tapahtumaa vierestä. Pyöräalesta löydätlastenpyöriä kaikenikäisille lapsille, taina 12" pyörästä aina 26" pyörään, joten riippumatta siitä minkälaisen pyörän lapsesi tarvitsee, tulet löytämään sen täältä. Lastenpyörät toimitetaan suoraan varastoltamme kotiovellesi valmiiksi asennettuina. Vanhempien tulee vain asentaa polkimet ja kääntää ohjaustanko suoraan. Meille on tärkeää että vanhemmat voivat luottaa siihen että lastenpyörä on asennettu oikein ja että se on turvallinen käyttää alusta asti.

Täältä löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman Hybridipyöriä - aina halvimmista malleista jotka ovat täydellisiä lyhyemmille matkoille, niin kalliimpiin hybridipyöriin joita kutstutaan myös kilpahybrideiksi. Meidän pyöräalen valikoimasta löydät myös cross-, city- ja kilpahybridit markkinoiden suurimmilta merkeiltä kuten Nishiki, Crescent, Merida, Bianchi, Skeppshult ja monelta muulta. Hybridipyöriä käytetään lähinnä työmatkapyörinä, joko kodin ja työpaikan välillä, tai kodin ja bussipysäkin välillä, tai miksei polkea hybridillä vaikka kouluun. Hybridit ovat suosittuja työmatkapyöriä sillä ne ovat mukavia, mutta samalla myös nopeita viemään sinut paikasta A paikkaan B lyhyessä ajassa.

Kaupunkipyörät ovat yksinkertaisesti sama asia kuin klassiset miesten- ja naistenpyörät jotka sopivat lähes kaikille. Meidän pyöräalessa on kaupunkipyöriä hienoimmilta merkeiltä kuten Skeppshult, MADE, Monark, Crescent muutamia mainitakseni. Jätä auto useammin kotiin, ja osta kätevä ja mukava kaupunkipyörä pyöräalestamme. Lähetämme pyörän suoraan kotiovellesi toimituskuluitta ja me tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat ja laadukkaimmat kaupunkipyörät.

Meidän pyöräalesta löydät laajan valikoiman maantiepyöriä suurimmilta tunnetuilta merkeiltä kuten Nishiki, Cube, Merida ja Crescent. Täältä löydät rennommat maantiepyörät kuntoiluluokkaan, mitkä ovat hieman halvampia vaihtoehtoja, kuin myös hienoimmat kilpailuun tarkoitetut maantiepyörät joita voit nähdä Tour de Francessa. Maantiepyörät ovat nopein pyörämalli mitä markkinoilta löytyy, koska se on tehty varta vasten sitä varten että sillä pääsisi mahdollisimman nopeasti. Jopa halvemmalla maantiepyörällä ei kestä kauaa paikasta A paikkan B. Maantiepyöräiy on yksi vaativimmista urheilulajeista maailmassa.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteesa asiakaspalvelu@cykelkraft.fi eller ring 09 4245 1042