SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 33 tuotetta

Täältä löydät polvi- ja jalkasuojaimet . Nämä suojat suojaavat hyvin kaikenlaisilta vaurioilta, eivätkä ne ole pelkästään alamäkipyöräilijöille tarkoitettavaksi, vaan myös niille jotka lähtevät vaikka kavereidensa kanssa pyörälenkille. Nykyään suojavarusteet ovat evyitä ja sileitä, joten nei eivät ole myöskään pyöräilyn tiellä.

Polvisuojat ja säärisuojat pyöräilyyn

Oletko pyöräilijä joka kokeilee rajojaan ja etsit paria polvisuojia tai säärisuojia? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Pyöräilyn tulee olla hauskaa ja siitä voi olla vaikea nauttia polvi- tai säärivamman kanssa. Tämän takia on tärkeää että turvallisuus tulee aina ensimmäisenä jotta mikään ei voi estää sinua kehittymästä paremmaksi pyöräilijäksi ja täten nauttia pyöräilystä entistäkin enemmän.

Meiltä löytyy polvisuojia ja säärisuojia tunnetuilta merkeiltäkuten Race Face, POC, Sweet Protection, Alpinestars ja Endura.

Polvisuojat maastopyöräilyyn ja Downhilliin

Kunnollinen osuma polveen ei ole koskaan mukavaa, mutta iskua voi pehmentää polvisuojan avulla. Kaikki polvisuojat mitä löydät täältä ovat helppoja pukea päälle ja pois jopa siten että sinun ei tarvitse taistella kenkien kanssa silloin kun on aika varustautua. Meiltä löytyy MTB-polvisuojat ja downhill polvisuojat jotka suojaavat polviasi kovemmilta iskuilta kuin myös naarmuilta ja pieniltä hipaisuiltakin. 

Säärisuojat maastopyöräilyyn ja Downhilliin

Parilla säärisuojia on sama funktio kuin polvisuojilla, sillä erolla että säärisuojat suojaavat myös nimensä mukaisesti sääriä etenkin polkimilta joissa on usein terävät piikit. Ovatko sääersi täynnä mustelmia ja naarmuja metsälenkin jälkeen, voi olla fiksua satsata pariin MTB-säärisuojia tai Downhill-säärisuojia.