SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 5 tuotetta

Unelmoitko oman maastopyörän rakentamisesta? Hyvä paikka aloittaa on runko! Täältä löydät sekä teräksestä että hiilikuidusta valmistettuja maastopyöräkehyksiä, kovia ja täysin vaimennettuja.

Maastopyörän runko - Rakenna unelmiesi MTB

Mikäli etsit runkoa mitä käyttäisit rakentaaksesi unelmiesi maastopyörä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät maastopyörän runkoja kaiken tyyppiseen pyöräilyyn, touringista rankkaan enduro- ja trailpyöräilyyn. Nämä maastopyörän rungot ovat yhteensopivia useimpien etuhaarukoiden ja komponenttien kanssa, jotta voisit rakentaa unelmapyöräsi juuri sellaiseksi kun sen haluat. 

Monet täysjousitetut maastopyöränrngot toimitetaan takajousitus valmiiksi asennettuna, jotta sinun ei tarvitsisi miettiä sitä mikä takajousitus sopisi juuri kyseiseen pyörään, tässä kohtaa on rungon valmistaja valinnut etukäteen juuri kyseiseen runkoon parhaiten sopivan takajousituksen. Näin saat takajousituksen huomattavasti halvemmalla sinun maastopyörärunkoosi kuin että ostaisit sen erikseen. 

Kaikki myymämme maastopyöränrungot löytyvät tietenkin jokaisesa runkokoossa, ja me autamme sinua mielellämme löytämään juuri oikeat komponentit uuteen pyörääsi!