SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 224 tuotetta

Meiltä löydät polkupyörän kädensijat tunnetuilta merkeiltä kuten SRAM, Brooks, BBB, ODI, Lizardskins, Oury, Pro, Spectra, Race Face, Dimension, Cavo, Chromag, Bontrager ja monelta muulta.

Kädensijat kaikkiin polkuyöriin

Etsitkö polkupyörän kädensijoja? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä on nimittäin 200 erilaista kädensijaa kaikissa mahdollisissa hintaluokissa. Kädensijat asennetaan ohjaustankoon ja tuovat sinulle mukavuutta ja enemmän pitoa pyörälenkeilläsi. Mikäli kädensijasi ovat kuluneet, tai menneet rikki, tulee sinun hankkia uudet kädensijat jotta voit säilyttää saman kontrollin ja mukavuuden kuin ennenkin. Riippumatta siitä etsitkö kädensijoja maastopyörään, kaupunkipyörään tai lastenpyörään, löydät uudet kädensijasi meiltä! 

Meiltä löydät polkupyörän kädensijat tunnetuilta merkeiltä kuten SRAM, Brooks, BBB, ODI, Lizardskins, Oury, Pro, Spectra, Race Face, Dimension, Cavo, Chromag, Bontrager ja monelta muulta. 

 

Eri tyypiset kädensijat

Yksi lähes uskomaton ja ehkä ainoa asia mistä pyöräteollisuus on tullut yksimielisyyteen, on kädensijan sisähalkaisija, ja se on 22.2mm. Sen sijaan kädensijoija on olemassa useissa eri pituuksissa ja meiltä löydät erilaisia kädensijoja monissa eri pituuksissa ain 60mm - 143mm väliltä. Materiaaleja on myös monia, aina tavallisimmasta, eli erilaisista kumiseoksista aina vaahtomuovisiin, nahkaisiin, ja muutamaan muuhun materiaaliin. Mikäli haluat maximaalista mukavuutta, suosittelemme ergonomisa kädensijoja, jotka jakavat kämmenelle tulevan painon laajemmalle alueelle mikä vähentää käsien väsymistä. Meiltä löytyvät polkupyörän kädensijat useissa eri väreissä (klassisten mustien kädensijojen lisäksi) kuin esim. punainen, ruskea, vihreä ja sininen.