SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 858 tuotetta

Täältä löydät polkupyörän etuvaihtajat, takavaihtajat ja vaihdevivut. Eli kaiken mitä tarvitset polkupyörän vaihteiden vaihtamiseen. Meiltä löydät osat niin napavaihteille kuin ulkoisille eli kasettivaihteille.

Polkupyörän vaihteet ja vaihdevivut

Täältä löydät suuren valikoiman polkupyörän vaihteita ja vaihdevipuja kaikentyyppisiin pyöriin kuten maasto-, hybridi-, trekking-, maantie-, kaupunkipyöriin ja junioripyöriin. Meiltä löydät myös erilaiset polkupyörän rattaat eteen ja taakse. 

Meltä löydät polkupyöränvaihteet ja vaihdevivut useilta tunnetuilta merkeiltä kuten SRAM, Shimano, Campagnolo, Wheels Manufacturing, KCNC, OneUp, BBB, ja monelta muulta. 

Polkupyörän vaihteet

Polkupyörän vaihteet auttavat sinua säätelemään kuinka kovaa sinun tarvitsee polkea pyörääsi, ja samoin ne auttavat sinua pyöräilemään huomattavasti nopeammin erilaisilla alustoilla. Vaihteet helpottavat polkemista ylämäkeen ja polkemaan lujaa suorilla. Täältä löydät etuvaihtajat ja takavaihtajat polkupyörääsi.

Vaihdevipu

Lähes kaikissa pyörissä joissa on vaihteet, on myös vaihdevipu. Meiltä löytyy vaihdevipuja niin vasemmalle kuin oikeallekkin puolelle ohjaustankoa. Erilaiset vaihtajat toimivat toisistaan hieman poiketen, ja joitakin etuvaihtajia käytät pelkästään peukalolla, toisia etusormella ja peukalolla, toisia etu ja keskisormella, painamalla vain napista tai kääntämällä kuin kääntäisit kaasukahvaa. Meiltä löytyy vaihteen vaihtajia joista osat toimivat portaattomasti, mutta suurin osa vaihdevaihtajista toimii askel tai porras kerrallaan. Meiltä löydät mekaaniset polkupyörän vaihteet kuin myös sähköiset tai ns. elektroniset vaihteet.