SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 193 tuotetta

Polkupyörän ketjuja kaikissa hintaluokissa

Ilman polkupyörän ketjua on vaikea pyöräillä. Pyöränketju on ehkä tärkein osa pyörän voimansiirtoa, ja kuluneella ketjulla on suuri riski siihen että se poikkeaa, ja tätä haluat välttää niin pitkälle kuin mahdollista. Mikäli et halua jättää pyörääsi pyöräkorjaamolle ketjun vaihtoa varten, voi olla fiksua sijoittaa ketjutyökaluun, ja voit helposti ja yksinkertaisesti vaihtaa ketjun itse. Meiltä löydät polkupyörän ketjut lähes kaikkiin pyöriin kuten BMX, MTB, maantiepyöriin, hybridipyöriin, trekkingpyöriin, standardipyöriin ja single speed pyöriin. Täältä löydät polkupyörän ketjut kaikissa hintaluokissa, joten riippumatta siitä etsitkö sitä kaikkein parasta ketjua vai halpaa varaketjua, löydät sen täältä. 

Meiltä löydät polkupyörän ketjut tunnetuilta merkeiltä kuten KMC, SRAM, BBB, Shimano, Campagnolo, XLC, Spectra, Red Star ja YBN.

Jos pidät huolta pyöräsi ketjusta, se kestää pidempään ja luonnollisesti, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein. On hyvä muistaa huoltaa pyöräketju säännöllisin väliajoin. Tässä on lyhyt opas jatkamiseen:

  • Huuhtele pahin lika puutarhaletkulla tai täytä ämpäri vedellä ja puhdista sienellä.
  • Levitä pieni määrä rasvanpoistoainetta pyöräketjuun ja vaihteeseen ja anna sen imeytyä muutaman minuutin ajan
  • Puhdista pyöräketju mahdollisimman puhtaaksi.
  • Huuhtele ketju uudelleen ja öljy polkupyöräketju uudelleen säästeliäästi.

Muista, että on tärkeää, että öljyt polkupyöräketjun heti polkupyörän pesun jälkeen ja annat sen kuivua. Muuten pinta saattaa ruostua. Voitele myös mieluummin vähän ja useasti pikemminkin kuin päinvastoin. Ylimääräinen öljy houkuttelee yleensä tarpeettomia määriä likaa.