SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 319 tuotetta

Täältä löydät ohjainkannatin jokaisessa eri muodossa kaikenlaisiin pyöriin. Meiltä löytyy pitkiä sekä lyhyitä, säädettäviä ja kallistettavia ohjainkannattimia. Meiltä löytyy niin alumiini, teräs kuin hiilikuitu ohjainkannattimia Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen jokaiselle ohjainkannattimelle!

Polkupyörän ohjainkannatin

Mikäli etsit ohjainkannatinta pyörääsi, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät yli 400 erilaista ohjainkannatinta monelta eri merkiltä. Riippumatta siitä haluatko korottaa, laskea, pidentää tai lyhentää ajoasentoasi, voimme lähes taata että tulet löytämään sopivan ohjainkannattimen meiltä. Täältä löydät kaiken klassisesta perus- ja kaupunkipyöristä löytyvistä quill tyyppisistä ohjainkannattimista eri pituisina, millä voit nostaa ja laskea ohjaustankoa, aina superkevyisiin maantiepyöriin tarkoitetuista hiilikuituisista A-head tyyppisiin ohjainkannattimiin. Ennen kuin ostat ohjainkannattimen on syytä tarkistaa että ostat varmasti oikean kokoisen ohjainkannattimen. Koko voi vaihdella kummassakin päässä, nykypäivän standardi koot ovat 1 1/8 tuumaa haarukan ruotoputkessa, ja ohjaustangon halkaisija on usein 31.8mm. Muita kokoja on ohjaustangolla 25.4mm ja haarukan päässä 1". Näitä löytyy lähes kaikissa mahdollisissa eri yhdistelmissä. Meiltä löydät myös erikoisemmat ohjainkannattimet maastopyöriin ja esim. triathlonpyöriin, mutta mikäli et löydä etsimääsi ohjainkannatinta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään löytämään oikean ja sopivan ohjainkannattimen. 

Oikean koon lisäksi sinun tulee valita haluatko säädettävän ohjainkannattimen, vai riittääkö sinulle kiinteä ohjainkannatin. 

Meiltä löydät polkupyörän ohjainkannattimia tunnetuilta merkeiltä kuten Dimension, Bontrager, Thomson, Deda, BBB, Pro, Truvativ, Race Face ja monelta muulta.

Maastopyörän ohjainkannatin

Maastopyörissä on usein hyvä olla hieman lyhyempi ohjainkannatin. Maastopyörään kannattaa valita ohjainkannatin joka on n. 50-80mm pituinen, tosin jotkut pitävät myös lyhyemmästä ohjainkannattimesta, etenkin downhill pyöriin, saadakseen pyörään nopeasti ja ketterästi reagoivan ohjauksen.

Maantiepyörän ohjainkannatin

Maantiepyörissä taas käytetään usein vähän pidempää ohjainkannatinta jotta pyörä olisi mahdollisimman vakaa suurissakin nopeuksissa, samoin aerodynamiikka on myös erittäin tärkeää maantiepyöräilyssä. Vastoin kuin maastopyörissä, käytetään maantiepyörissä usein 80-140mm pitkää ohjainkannatinta, riippuen minkälaisen ajoasennon haluat. Mitä pidempi ohjainkanntin, sitä "makaavampi" ja aerodynaamisempi ajoasento tulee olemaan. Toki pitää muistaa että maantiepyörän päällä istutaan usein pitkiä aikoja, joten mukavuus on myös tärkeää.