SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 173 tuotetta

Polkupyörän ohjainkannatin

Mikäli etisti ohjainkannatinta pyörääsi, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät yli 400 erilaista ohjainkannatinta monelta eri merkiltä. Riippumatta siitä haluatko korottaa, laskea, pidentää tai lyhentää ajoasentoasi, voimme lähes taata että tulet löytämään sopivan ohjainkannattimen meiltä. Täältä löydät kaiken klassisesta perus- ja kaupunkipyöristä löytyvistä quill tyyppisistä ohjainkannattimista eri pituisina, millä voit nostaa ja laska ohjaustankoa, aina superkevyisiin maantiepyöriin tarkoitetuista hiilikuituisista A-head tyyppisiin ohjainakannattimiin. Ennenkuin ostat ohjainkannattimen on syytä tarkistaa että ostat varmasti oikean kokoisen ohjainkannattimen. Koko voi vaihdella kummassakin päässä, nykypäivän standardi koot ovat 1 1/8 tuumaa haarukan ruotoputkessa, ja ohjaustangon haklaisija on usein 31.8mm. Muita kokoja on ohjaustangolla 25.4mm ja haarukan päässä 1". Näitä löytyy lähes kaikissa mahdollisissa eri yhdistelmissä. Meiltä löydät myös erikoisemmat ohjainkannattimet maastopyöriin ja esim. triathlonpyöriin, mutta mikäli et löydä etsimääsi ohjainkannatinta, voit olla yhteydessä asaikaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään löytämään oikean ja sopivan ohjainkannattimen. 

Oikean koon lisäksi sinun tulee valita haluatko säädettävän ohjainkannattimen, vai riittääkö sinulle kiinteä ohjainkannatin. 

Meiltä löydät polkupyörän ohjainkannattimia tunnetuilta merkeiltä kuten Dimension, Bontrager, Thomson, Deda, BBB, Pro, Truvativ, Race Face ja monelta muulta.

Maastopyörän ohjainkannatin

Maastopyörissä on usein hyvä olla hieman lyhyempi ohjainkannatin. Maastopyörään kannattaa valita ohjainkannatin joka on n. 50-80mm pituinen, tosin jotkut pitävät myös lyhyemmästä ohjainkannattimesta, etenkin downhill pyöriin, saadakseen pyörään nopeasti ja ketterästi reagoivan ohjauksen.

Maantiepyörän ohjainkannatin

Maantiepyörissä taas käytetään usein vähän pidempää ohjainkannatinta jotta pyörä olisi mahdollisimman vakaa suurissakin nopeuksissa, samoin aerodynamiikka on myös erittäin tärkeää maantiepyöräilyssä. Vastion kuin maastopyörissä, käytetään maantiepyörissä usein 80-140mm pitkää ohjainkanntinta, riippuen minkälaisen ajoasennon haluat. Mitä pidempi ohjainkanntin, sitä "makaavampi" ja aeroynaamisempi ajoasento tulee olemaan. Toki pitää muistaa että maantiepyörän päällä istutaan usein pitkiä aikoja, joten mukavuus on myös tärkeää.