SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 197 tuotetta

Täältä löydät pyöräilykengät naisille. Naisten pyöräilykengät eroavat miesten malleista siten, että ne ovat kapeampia, varsinkin kantapäästä. Tosin, monet naiset valitsevat myös miestenmalleista pyöräilykengät laajemman valikoiman vuoksi.

Me teeme yhteistyötä tunnettujen merkkien kanssa kuten Shimano, Scott, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi ja Diadora.

>strong> Pyöräkenkäpari yhdistettynä lukkopolkimiin vie pyöräilysi uudelle tasolle. Tämä antaa sinulle paremman voiman pyöräilyyn ja tekee sinusta "yhtä" pyöräsi kanssa. Maastopyörällä ajaessa, tämä voi myös parantaa tekniikkaasi, sillä voit olla huolimatta polkimista irtaantumista ja kaatumista.

Lisäksi pyöräilykenkien jäykkä pohja antaa täyden voiman suoraan polkimiin. Yksinkertaistettuna, mitä kalliimmat kengät ovat, sitä paremmat ja vahvemmat kengänpohjat. Tämä johtuu siitä, että halvemmissa kengissä on käytetty nylonia pohjassa, kun taas kalliimmissa kengissä käytetään erikoistunuta hiilikuitupohjaa, joka tuo maksimaalista jäykkyyttä ja keveyttä. Jos otat pyöräilyn vakavasti ja pyöräilet paljon, kannattaa luottaa lujapohjaisiin kenkiin, jotka säästävät jalkasi antamalla täyden voiman polkimiin.

Naisten pyöräilykengät - Kengät pyöräilyyn

Mikäli etsti naisten pyöräilykenkiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät pyöräilykengät naisille kaikissa hintaluokissa, ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Yleisesti sanottuna, mitä enemmän laitat rahaa pyöräilykenkiisi sitä parempi voimansiirto jalasta polkimeen tulee olemaan, samalla kengät tulevat olemaan mukavammat ja kevyemmät, mikä tarkoittaa että sinun tarvitsee käyttää vähemmän energiaa pitääksesi saman vauhdin. Täältä löydät naisten pyöräilykengät jokaiseen vuodenaikaan ja jokaisessa koossa.

Mitkä naisten pyöräilykengät tulisi valita?

Kun valitset pyöräilykenkiä, on pyöräilytyylisi se mikä määrittelee minkälaiset pyöräilykengät tarvitset. Esimerkiksi maantiekengät eivät sovi maastopyöräilyyn sillä maantiekengistä puuttuu kuminen pohja, mikä on tärkeä ominaisuus maastopyöräilyssä, sillä saatat joutua työntämään tai kävelemään pyörälläsi silloin tällöin koska ehkä pyöräily on mahdotonta joissain kohdissa. Mutta riippumatta siitä minkäliasta pyöräilyä harrastat, tulet löytämään sopivat pyöräilykengät täältä. Meiltä löydät naisten pyöräilykengät maantiepyöräilyyn, spinningiin, maastopyöräilyyn, hybrideihin, trekkingiin ja triathloniin. Sinun tulisi myös mietti mihin vuodenaikaan tulet käyttämään kenkiä. Tietenkin on aina mahdollista käyttää paria kengänsuojuksia joidena avulla voit käyttää kesäkenkiäsi jopa syksyllä ja keväällä, mutta oletko kokeillut talvipyöräilykenkiä? Kun kerran kokeilet niitä talvisaikaan, et tule koskaan pyöräilemään muunlaisilla kengillä talvisaikaan. Tietysti sinun tulee tarkistaa että polkimesi ovat yhteensopivat uusien kenkiesi kanssa. 

Meiltä löydät naisten pyöräilykengät tunnetuilta merkeiltä kuten Pearl Izumi, Shimano, Bontrager, Mavic, Scott, Northwave ja Diadora.