SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 242 tuotetta

Naisten pyöräilykengät - Kengät pyöräilyyn

Mikäli etsti naisten pyöräilykenkiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät pyöräilykengät naisille kaikissa hintaluokissa, ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Yleisesti sanottuna, mitä enemmän laitat rahaa pyöräilykenkiisi sitä parempi voimansiirto jalasta polkimeen tulee olemaan, samalla kengät tulevat olemaan mukavammat ja kevyemmät, mikä tarkoittaa että sinun tarvitsee käyttää vähemmän energiaa pitääksesi saman vauhdin. Täältä löydät naisten pyöräilykengät jokaiseen vuodenaikaan ja jokaisessa koossa.

Mitkä naisten pyöräilykengät tulisi valita?

Kun valitset pyöräilykenkiä, on pyöräilytyylisi se mikä määrittelee minkälaiset pyöräilykengät tarvitset. Esimerkiksi maantiekengät eivät sovi maastopyöräilyyn sillä maantiekengistä puuttuu kuminen pohja, mikä on tärkeä ominaisuus maastopyöräilyssä, sillä saatat joutua työntämään tai kävelemään pyörälläsi silloin tällöin koska ehkä pyöräily on mahdotonta joissain kohdissa. Mutta riippumatta siitä minkäliasta pyöräilyä harrastat, tulet löytämään sopivat pyöräilykengät täältä. Meiltä löydät naisten pyöräilykengät maantiepyöräilyyn, spinningiin, maastopyöräilyyn, hybrideihin, trekkingiin ja triathloniin. Sinun tulisi myös mietti mihin vuodenaikaan tulet käyttämään kenkiä. Tietenkin on aina mahdollista käyttää paria kengänsuojuksia joidena avulla voit käyttää kesäkenkiäsi jopa syksyllä ja keväällä, mutta oletko kokeillut talvipyöräilykenkiä? Kun kerran kokeilet niitä talvisaikaan, et tule koskaan pyöräilemään muunlaisilla kengillä talvisaikaan. Tietysti sinun tulee tarkistaa että polkimesi ovat yhteensopivat uusien kenkiesi kanssa. 

Meiltä löydät naisten pyöräilykengät tunnetuilta merkeiltä kuten Pearl Izumi, Shimano, Bontrager, Mavic, Scott, Northwave ja Diadora.