SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 35 tuotetta

Harjoitusvastus - harjoitusvastuksen avulla voit pyöräillä ympäri vuoden!

Täältä löydät harjoitusvastukset ja kaikki treenitarvikkeet, mitä tarvitset voidaksesi treenata omalla pyörälläsi ennen kesää - tai miksei jopa sateisena kevätpäivänä?

Harjoitusvastuksella treenaamisesta on tullut erittäin suosittua viimevuosien aikana - emmekä me ole yllättyneitä. Osittain siksi että se on hyvä treenausmuoto, osittain siksi että voit käyttää omaa pyörääsi (maantiepyörää sekä hybridipyörää). Modernit harjoitusvastukset voidaan yhdistää tietokoneen kanssa, ja näin voit pyöräillä tunnetuissa kilpailumaisemissa (kuka ei olisi joskus unelmoinut pyöräilevänsä Tour de Francessa?), ja hieman hienommat harjoitusvastukset simuloivat ylämäkiä tekemällä pyöräilystä raskaampaa, ja alamäessä hieman kevyempää.

Kuinka se toimii?

Harjoitusvastus on "laite", johon kiinnität pyöräsi takakiekon. Harjoitusvastus vastustaa takakiekkoa pyörimästä vapaasti, ja täten harjoitusvastuksella pyöräily tuntuu kuin oikealta pyöräilyltä. Voit periaatteessa kiinnittää minkä tahansa pyörän, niin kauan kuin takarengas on yhteensopiva laitteen kanssa (löydät nämä renkaat nettisivuiltamme).

Täältä löydät harjoitusvastukset ja kaikki lisätarvikkeet, treenaa omalla pyörälläsi ennen kesää!