SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 22 tuotetta

Kun syksy saapuu, ja pimeys ja sää rajoittavat ulkona pyöräilyä, on harjoitusvastus täydellinen ratkaisu. Harjoitusvastusta voi tietysti käyttää vuoden ympäri, mutta etenkin syksyllä ja talvella siitä on paljon hyötyä. Harjoitusvastus sopii niin aloittelijalle joka haluaa valmistautua tulevaa kevättä varten, kuin myös kokeneelle treenaajalle, joka haluaa ylläpitää kuntoa edellisen kauden jäljiltä.

Harjoitusvastus

Täältä löydät harjoitusvastukset ja tarvikkeet, joita tarvitset voidaksesi treenata omalla pyörälläsi ennen sesonkia – tai miksei jopa sateisena kesäpäivänä?

Harjoitusvastuksella treenaamisesta on tullut erittäin suosittua viime vuosien aikana – emmekä me ole yllättyneitä. Osittain siksi, että se on hyvä treenausmuoto, osittain myös siksi, että voit käyttää omaa pyörääsi (melkein mikä vain pyörä, kunhan takarengas on harjoitusvastuksiin soveltuva). Modernit harjoitusvastukset voidaan yhdistää älypuhelimen tai tietokoneen kanssa, ja näin voit pyöräillä tunnetuissa kilpailumaisemissa (kuka ei olisi joskus unelmoinut pyöräilevänsä Tour de Francessa?).

Kuinka harjoitusvastus toimii?

Harjoitusvastus on laite, johon kiinnität pyöräsi takakiekon. Laite vastustaa takakiekkoa pyörimästä vapaasti, ja näin vastuksen kanssa pyöräileminen tuntuu normaalilta pyöräilyltä. Vastustyyppejä on erilaisia, mutta yleisimmät ovat magneetti ja neste. Ero näiden kahden välillä on tuntumassa ja äänenvoimakkuudessa. Magneettiset harjoitusvastukset ovat yleensä hiljaisempia kuin nestevastukset.

Oleellista on katsoa, että pyörän takarengas on yhteensopiva laitteen kanssa. Paras tapa varmistaa tämä on tilata vastusharjoitteluun suunniteltu rengas. Nämä erikoisrenkaat kestävät kulutusta tavallisia renkaita paremmin.

cykeltrainer

 

Smart trainer

Smart trainer avaa täysin uuden maailman: voit treenata ja kisata virtuaalitodellisuudessa esimerkiksi Zwift- ja Sufferfest-sovellusten avulla. Jotta tämä onnistuu, tulee sinun tilata harjoitusvastus, jossa on ANT+ tai Bluetooth. Näin saat yhdistettyä kännykkäsi, tablettisi tai tietokoneesi. Kun luot yhteyden Zwiftin kaltaiseen sovellukseen, ohjaa sovellus harjoitusvastuksesi vastustasoa – näin treeneistä tulee yhä todellisemmat. Tullessasi esimerkiksi ylämäkeen, vastus kasvaa automaattisesti ja laskee alamäen alkaessa. Useiden smart trainereiden avulla voit myös mitata nopeutta ja kadenssia (poljinnopeus).

Tilaa harjoitusvastus netistä

Cykelkraftilta löydät harjoitusvastuksia erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Laitteemme tulevat muun muassa seuraavilta johtavilta valmistajilta:

  • Tacx
  • Elite
  • Kinetic
  • Wahoo Fitness

Meillä on myös lisätarvikkeita harjoitusvastuksiin. Toiset näistä tarvikkeista ovat oleellisempia suoritukselle ja toiset enemmän luksusta, joilla voit yhä parantaa treenielämystä. Miltä kuulostaa tasosimulaattori tai interaktiivinen tuuletin? Välttämättömämpiin tarvikkeisiin kuuluu esimerkiksi matto, joka estää sekä renkaiden että lattian kulumisen.

Löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen, voit käyttää apunasi suodattimiamme. Mikäli koko tuoteryhmä on sinulle täysin uusi ja kaipaat enemmän opastusta, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, josta tavoitat tuote-eksperttimme!