SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 328 tuotetta

Pyöräilykengät jokaiseen pyöräilytyyliin

Etsitkö pyöräilykenkiä? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on nimittäin suuri määrä pyöräilykenkiä seuraaviin pyöräilytyyleihin: hybrid, terkking, mtb, maantie, spinning, triathlon, tempo ja BMX. Oletko joskus kokeillut pyöräilyä pyöräilykengillä tavallisten lenkkareiden sijaan, silloin tiedät miten suuri ero niillä on etkä tule enää koskaan pyöräilemään ilman pyöräilykenkiä. Pyöräilykenkien ero tavallisiin lenkkareihin on se että niissä on huomattavasti jäykempi pohja, mikä auttaa sinua saamaan enemmän voimaa polkiessasi, samalla saat käytettyä koko jalkapohjaasi polkimen painamiseen, etkä pelkästään jalkaterää. 

Haluatko saada maximaalisen määrän voimaa ulos pyöräilykengistäsi, tulisi sinun silloin käyttää ns. clipless polkimia. Clipless poljin on kaksiosainen poljin missä toinen osa (poljinklossi) ruuvataan pyöräilykengän pohjaan, ja toinen osa (itse poljin) ruuvataan kiinni pyörään. Näin voit kiinnittää pyöräilykenkäsi polkimiin ja voit käyttää jalkojesi lihaksia tehokkaammin, ja saat entistä enemmän tehoa irti polkiessasi. Et myöskään liukastu polkimelta ja voit myös vetää ylöspäin polkimista ylöspäin mikä lisää polkemisen tehokkuutta. 

Meiltä löydät pyöräilykenkiä tunnetuitla merkeiltä kuten Mavic, Shimano, Bontrager, Pearl Izumi, Diadora ja Nortwave.

 

Mitkä pyöräilykengät minun tulisi valita?

Riippuen minkälaista pyöräilyä harrastat, löytyy pyöräilykenkiä jotka sopivat paremmin toisenlaiseen pyöräilyyn kun taas toiseen. Jotta löytäisit juuri sinun pyörälajiisi parhaiten sopivat kengät, olemme lisänneet sivun ylälaitaan filtterin "pyörätyypp", kun valitset sinun pyöräilytyyppisi sieltä, tulet löytämään juuri sinun pyöräilyysi sopivat kengät. Voit myös filtteroida eteesi kengät jotka on tehty erityisesti talvipyöräilyyn. Tietenkin voit filtteroida kengät myös koon mukaan, kuin myös minkälainen klossikiinnitys, jotta sinun olisi helpompi löytää kengät jotka sopivat polkimiisi. Voit filteroida pyöräilykengät myös hintaluokan mukaan ja löydät kengät jotka sopivat parhaiten budjettiisi. Nyrkkisääntönä voidaa pitää ett mitä enemmän laitat rahaa kiinni pyöräilykenkiisi, sitä jäykemmät, mukavammat ja kevyemmät kengät tulet saamaan. 

Pyöräilykenkiemme joukosta löydät myös naisille tehdyt pyöräilykengät. Molemmat, miesten että naisten pyöräilykengät toimivat yhtä hyvin. Suurin ero miesten ja naisten pyöräilykenkien erona on se että naisten pyöräilykengistä löydät pienempiä kokoja ja kengät ovat hieman pienempiä kantapäästä. 

Ja tietenkin voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua mielellään.

MTB, työmatka-, maantiepyöräily, spnning - meiltä löydät kaikentyyppiset pyöräilykengät!

cykelskor

Riippumatta siitä tarvitsetko mtb-kengät maantiepyöräilykengät tai pyöräilykengät spinningiin, tulet löytämään jotakin sinulle sopivaa Cykelkraftilta. MTB-kengät ja Spinningkengät käyttävät useimmiten SPD-järjestelämää, kun taas maantiepyörissä on useimmiten SPD SL-klossijärjestelmä.

Osta pyöräilykengät online

Pyöräilykenkien ostaminen netistä tulee olla helppa. Cykelkraft.fi löydät aina pyöräilykenkiä todella hyvin hinnoin, ja me tarjoamme aina nopean toimituksen. Me olemme tehneet ostamisesta vieläkin helpompaa tarjoamalla useita eri maksuvaihtoehtoja kuten suoramaksu, osamaksu, luottokortti, erämaksu jne.