SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 62 tuotetta

Jalkapumppu /lattiapumppu on pyöräpumppu, jossa on paras pumppausteho. Suuri valikoimamme jalkapumppuja sisältää pumppuja joissa mukana painemittari, sekä myös kevyestä materiaalista valmistettuja pumppuja. Kaikki lattiapumppumme ovat korkealaatuisia, joiden avulla varmistat että pyöräsi renkaissa on aina oikea rengaspaine.

Myymme lattiapumppuja erilaisilla venttiileillä: pika-, auto- tai klassisella pyöräventtiilillä.

Lattiapumput ja jalkapumput polkupyörälle

Jalkapumppu tai lattiapumppu niin kuin sitä oikeasti pitäisi kutsua, on tuiki tarpeellinen varuste jokaiselle pyöräilijälle. Näitä kutsutaan jalkapumpuksi Ruotsissa, mutta sen oikea nimi englanniksi on Floor pump,  eli lattiapumppu. Täältä löydät suuren valikoiman polkupyörän lattiapumppuja.

Sinulle joka käytät pyörääsi usein, on tärkeää että sinulla on oma lattiapumppu, jotta voit tarkistaa rengaspaineet tarvittaessa. Pumpussa on hyötyä mm renkaan vaihdossa ja mahdollisen sisäkumin vaihdossa. 

Meiltä löydät lattiapumppuja useassa eri koossa, ja kaikentyyppisille venttiileille. Useammissa lattiapumpuissa on myös painemittari mistä näet kätevästi kuinka paljon renkaassa on painetta. 

Jalkapumput ja lattiapumput tunnetuilta merkeiltä!

Meiltä löydät lattiapumput tunnetuilta merkeiltä kuten Topeak, BBB, PRO, SKS, Aim, Bontrager, Park Tool, Blackburn ja monelta muulta. Kun ostat jalkapumpun meiltä, niin saat pisteitä joka ostoksestasi, nopea toimitus ja aina parhaimmat hinnat lattiapumpuille.