SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 42 tuotetta

Täältä löydät laajan pyörätietokone valikoimamme. Halutessasi vaikka ainoastaan mitata pyörämatkojesi pituuden tai etsiessäsi GPS-laitetta hauskoilla ominaisuuksilla, löydät varmasti tarvitsemasi täältä. Monet edistykselliset pyörätietokoneet auttavat sinua viemään treenaamisen uudelle tasolle synkronoimalla laitteen kyseisen merkin omaan treenausportaaliin tai muuhun vastaavaan portaaliin. Näin voit myös helposti seurata treenaamisesi kehitystä.

Polkupyörätietokone - Osta halpa pyörätietokone netistä

Täältä löydät polkupyörätietokoneet tunnetuilta merkeiltä kuten BBB, Bontrager, Cateye, Garmin, Sigma, Blackburn, ja monelta muulta merkiltä. Huolimatta siitä, etsitkö vain yksinkertaista mallia, esim. vain matkaa ja aikaa, vai etsitkö jotain joka muistuttaa enemmän avaruusaluksen kontrollipaneelia, tulet löytämään sen meiltä.

Apua pyörätietokoneen valintaan?

Vaikka sivuiltamme löydät paljon tietoa pyörätietokoneista, voi silti oikean mallin löytäminen joskus vaikeaa, tai tarvikkeiden yhteensopivuus voi olla myös hankalaa. Haluatko ostaa pyörätietokoneen mutta et tiedä mikä sopii juuri sinulle? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme jotka auttavat sinua mielellään.

On olemassa pienempiä ja kehittyneempiä pyöräily tietokoneita. Mutta yleensä yksinkertaisemmat mallit ovat halvempia ja paljon toimintoja sisältävät polkupyörätietokoneet hieman kalliimpia. Kehittyneempien pyöräily tietokoneiden avulla voit usein synkronoida harjoittelusi brändin omaan harjoitus portaaliin, jotta voit seurata harjoittelua ja sen etenemistä helposti. Muita pyöräilytietokoneen yleisimpiä ominaisuuksia ovat:

  • GPS
  • Sykkeenmittaus
  • Korkeusmittari
  • ANT +
  • Bluetooth
  • Wifi
  • Poljinnopeuden mittaus

Poljinnopeuden mittaus on erinomainen, kun haluat edetä pyöräilyssä. Poljinnopeus Mittarilla voit mitata kuinka monta polkinta käytät minuutissa. Millä poljin nopeudella haluat olla eroaa yleensä siitä, haluatko olla raskailla tai kevyillä vaihteilla, missä saat polkea jaloillasi hieman ylimääräistä. Tavoitteena on ylläpitää mahdollisimman tasainen poljinnopeus riippumatta siitä, pyöräiletkö tasaisella venytyksellä vai ylös- tai alaspäin. GPS on myös kätevä ominaisuus pyöräily tietokoneellasi. Satelliittien avulla pyöräilytietokone pystyy seuraamaan sijaintiasi, etäisyyttä ja kuinka kauan arvioidaan kuljettavan tietyn matkan.

Jotkut pyöräilytietokoneet on varustettu sykemittauksella, ja ne voivat mitata sykkeesi rinnan ympärille kiinnitetyn anturin avulla. Sykkeen mittaaminen voi olla erityisen hyvä sinulle, joka haluaa saada esimerkiksi paremman kunnon.