SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 291 tuotetta

Hybridipyörä joka sopii sinulle!

Täältä löydät suuren valikoiman hybridipyöriä - kaikki mallit edullisemmista hybridistä kalleimpaan kilpahybridiin. Meidän valikoimastamme löytyy cross- kaupunki- ja kilpahybridit markkinoiden johtavilta merkeiltä kuten Nishiki, Merida, Skeppshult ja Scott.

Hybridipyörä on sekoitus

Kun hybridipyörä lanseerattiin oli se sekoitus maastopyörää ja maantiepyörää. Maantiepyörästä se sai isot 28" kiekkokoon, pienemmät renkaat ja suoremmat linjat runkoon, ja maastopyörästä tulivat vaihteet, suora ohjaustanko ja jarrut. Tänäpäivänä se ei ole ihan näin simppeliä, sillä nykypäivänä hybridejä valmistetaan useita eri malleja. Suosituin näistä on kilpahybridi missä on usein jäykkä haarukka, kilpapyörän renkaat ja vaihteet. Crosshybridissä (sen ajan hybrid/kaupunkipyörä) on isommat renkaat, jousitettu haarukka, maastopyörän vaihteet - ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: kaupunkihybridi missä on hieman leveämmät renkaat, jäykkä etuhaarukka, usein hieman vähemmän vaihteita mutta hyvin varusteltu lokasuojilla, tavaratelineellä jne. Kaikkia mallejä löytyy niin V-jarruilla kuin levyjarruillakin. 

Työmatkapyörät ovat hybridipyöriä

Nooh - aika usein kuitenkin! Hybridipyörät ovat tänäpäivänä erittäin suosittuja työmatkapyöriä suuremmissa kaupungeissa kuten Helsingissa ja esim. Tukholmassa. Niitä käytetään pääasiassa työmatkaan joko koko matkalle, tai sitten niillä pyöräillään bussille tai kouluun. Se että saat kahden pyörän parhaat puolet on se pääasia miksi hybridipyörä erittäin hyvä työmatkapyörä. Kaikenlisäksi se on mukava ajaa, nopea ja vie sinut paikasta A paikkaan B ketterästi.