SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 290 tuotetta

Hybridi polkupyörä on yksi myydyimmistä pyörätyypeistä, ja Cykelkraft.fi on löytänyt satoja hybridi pyörämalleja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Nishiki, Scott ja Trek.

Ostaessasi pyörän meiltä, toimitamme sen kotiovellesi. Me myös kokoamme pyörän ja lisäämme pyörään ostamasi lisätarvikkeet.

Crosshybridi, racehybridi vai cityhybridi?

Hybridi tarkoittaa yhdistelmää, mikä on juuri sitä mitä hybridit ovat; sekoitus kunto- ja kilpapyörän nopeutta, sekä standardipyörän mukavuutta. Hybridipyöriä on monenlaisia, mutta mikä sopii sinulle parhaiten?

Crosshybridit

Crosshybridi on pyörä, jolla on monia samoja ominaisuuksia kuin maastopyörällä. Ne ovat yleensä vaimennettu edestä joustohaarukalla, sekä leveillä renkailla. Crosshybridi soveltuu siis vaihtelevassa maastossa pyöräilevälle ja tuo mukavuutta metsäpoluilla tai sorateillä ajamiseen, sekä rullaa nopeasti ja helposti myös asfaltilla.

Racehybridit

Racehybridi, on kilpapyörä joka on nimetty käyttönsä mukaisesti. Niissä on hieman pidempi geometria, mikä tarkoittaa entistä aerodynaamisemman ja urheilullisemman istuvuuden. Racehybrideissä on myös hieman kapeammat renkaat ja maantiepyörälle ominainen vaihteisto. Niille, jotka kulkevat pidempiä matkoja, rakastavat nopeutta ja haluavat vauhdikkaan pyörän, muttei varsinaista "oikeaa" maantiepyörää, Racehybridi on ehdottomasti oikea valinta.

Cityhybridit

Cityhybridissä on monia klassisen polkupyörän ominaisuuksia. Ne ovat mukavia, vähän huoltoa kaipaavia, usein lisälaitteilla ja muilla tarvikkeilla varustettuja - mutta samaan aikaan nopeampia ja urheilullisempia kuin tavalliset pyörät. Cityhybrideissä on hieman leveämmät renkaat kuin Racehybrideissä, mutta ei niin leveät kuin Crosshybrideissä. Niille jotka pyöräilevät kaupungissa tai haluavat mukavan ja helpon tavan matkustaa maanteillä, Cityhybridi on siihen oikea valinta.

Hybridipyörä joka sopii sinulle!

Täältä löydät suuren valikoiman hybridipyöriä - kaikki mallit edullisemmista hybridistä kalleimpaan kilpahybridiin. Meidän valikoimastamme löytyy cross- kaupunki- ja kilpahybridit markkinoiden johtavilta merkeiltä kuten Nishiki, Merida, Skeppshult ja Scott.

Hybridipyörä on sekoitus

Kun hybridipyörä lanseerattiin oli se sekoitus maastopyörää ja maantiepyörää. Maantiepyörästä se sai isot 28" kiekkokoon, pienemmät renkaat ja suoremmat linjat runkoon, ja maastopyörästä tulivat vaihteet, suora ohjaustanko ja jarrut. Tänäpäivänä se ei ole ihan näin simppeliä, sillä nykypäivänä hybridejä valmistetaan useita eri malleja. Suosituin näistä on kilpahybridi missä on usein jäykkä haarukka, kilpapyörän renkaat ja vaihteet. Crosshybridissä (sen ajan hybrid/kaupunkipyörä) on isommat renkaat, jousitettu haarukka, maastopyörän vaihteet - ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: kaupunkihybridi missä on hieman leveämmät renkaat, jäykkä etuhaarukka, usein hieman vähemmän vaihteita mutta hyvin varusteltu lokasuojilla, tavaratelineellä jne. Kaikkia mallejä löytyy niin V-jarruilla kuin levyjarruillakin. 

Työmatkapyörät ovat hybridipyöriä

Nooh - aika usein kuitenkin! Hybridipyörät ovat tänäpäivänä erittäin suosittuja työmatkapyöriä suuremmissa kaupungeissa kuten Helsingissa ja esim. Tukholmassa. Niitä käytetään pääasiassa työmatkaan joko koko matkalle, tai sitten niillä pyöräillään bussille tai kouluun. Se että saat kahden pyörän parhaat puolet on se pääasia miksi hybridipyörä erittäin hyvä työmatkapyörä. Kaikenlisäksi se on mukava ajaa, nopea ja vie sinut paikasta A paikkaan B ketterästi.