SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 86 tuotetta

Täältä löydät ylävartalo-, kyynärpää-, polvi- ja jalkasuojat . Nämä suojat suojaavat hyvin kaikenlaisilta vaurioilta, eivätkä ne ole pelkästään alamäkipyöräilijöille tarkoitettavaksi, vaan myös niille jotka lähtevät vaikka kavereidensa kanssa pyörälenkille. Nykyään suojavarusteet ovat evyitä ja sileitä, joten nei eivät ole myöskään pyöräilyn tiellä.

Suojat pyöräilyyn

Täältä löydät kaikki meidän suojat rankkoihin pyörähaasteisiin. Kaikki meidän suojamme ovat kevyitä ja käteviä ja tietenkin ne suojaavat sinua jos satut kattumaan. Täältä löydät suojia jotka sopivat niin naisille kuin miehillekkin, monessa eri koossa S - XL välillä. Riippumatta siitä etsitkö säärisuojia, kyynärpääsuojia tai ylävartalonsuojaa jota kutsutaan myös rintapanssariksi tai selkäsuojaksi, tulet löytämään sen meiltä. 

Meiltä löydät suojat pyöräilyyn tunnetuilta merkeiltä kuten Evoc, Poc, Alpinestars, Race Face, Endura ja Fox.

Maastopyöräily suojat ja downhill suojat

Pääasiallisesti maastopyöräilijät ja Downhill eli alamäkipyöräilijät tarvitsevat suojia silloin kun he ovat pyöräilemässä. Rankassa maastossa ja jyrkissä mäissä ei ole takeita että pyörä pysyy aina pystyssä, ja se että kaadut ennemmin tai myöhemmin on kohtalaisen suuri. Tietenkin pyöräilykypärä on kaikkein tärkein varuste, mutta MTB suojat ja Downhill suojat auttavat estämään tarpeettomia naarmuja ja vahinkoja. Hyvillä suojilla varustautuneena uskaltaa usein kokeilla enemmän rajojaan, sillä sitä tietää että kun kaatuminen välttämättä tapahtuu, on suojat suojaamassa kehoa eikä kaatuminen tule tekemään niin kipeää. Hyvillä MTB suojilla ja Downhill suojilla uskaltaa testata kovempia haasteita, venyttää omia rajojaan ja parantaa omia aikojaan.