SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 7 tuotetta

Kunnon suojalasit ovat välttämätön varuste jos olet innostunut endurosta tai alamäkiajosta. Täältä löydät kaikki suojalasit yksinkertaisista malleista tear-off tai roll-off malleihin.

Crossilasit/suojalasit pyöräilyyn

Täältä löydät crossilasit pyöräilyyn, mutta tietenkin crossilasit toimivat myös muihin urheilulajeihin kuin pyöräilyyn, kuten esim. lasketteluun. Crossilasit suojaavat silmiäsi UV-säteilyltä ja estävät tietenkin lian ja mudan roiskumisen silmiin. Suojalasit istuvat hyvin ja tukevasti pään tai kypärän ympäri kulkevan paksun kiristysnauhan avulla. Meiltä löytyy laaja valikoima crossilaseja tunnetuilta merkeiltä kuten 100%, Fox, Oakley ja POC.

 

Maastopyöräily gogglesit

Suojalaseja käytetään ehkä yleisimmin maastopyöräilyssä, kuten esim endurossa ja downhillissä, mutta gogglesit sopivat hyvin myös muuhun pyöräilyyn, esim. talvipyöräilyyn. Suojalasien etu on siinä että ne istuvat jämäkästi paikoillaan, ja pitää silmäsi täysin suojattuna mudalta, lialta ja kaikelta mitä voi lentää, sillä nopeissa tilanteissa ja kun vauhtia on paljon, et halua menettää näkökykyäsi pienen roskan takia ja kaatua tai törmätä tämän seurauksena. Hyvänä vinkkinä sinulle joka pyöräilet mutaisessa ympäristössä on hankkia suojalasit missä on tupla linssit tai linssisuoja minkä voit vain repäistä pois kun näkyvyys alkaa olemaan huono. Näin vältyt turhilta pysähdyksiltä ja linssejä kuluttavalta hankaavalta putsaukselta.