Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Retkipyörät on tehty erityisesti mukavuutta silmälläpitäen. Kun vietät koko päivän pyörän satulassa, on mukavuus kaiken A ja O. Jotkin pyöristä on täysin varusteltuja lokasuojilla ja tavaratelineellä. Toiset mallit sisältävät pelkän pyörän, ja voit itse valita haluamasi tarvaratelineet ja varusteet.

Retkipyörä - täydellinen pyörälomalle

Onko parempaa tapaa nähdä maailmaa kuin pyörän satulasta? Retkipyörä on täydellinen valinta sinulle joka haluat pyöräillä pitkiä matkoja, lomailla pyörällä, tai lähteä seikkailulle! Retkipyörät on tehty mukavuus ja hyvät pakkausmahdollisuudet huomioon ottaen, monet mallit on valmistettu teräksestä lisätäkseen mukavuutta pyörän selässä entisestään, ja tietenkin teräsrungot ovat muita mateiaaleja kestävämpiä ja usein korjattavissa missä päin maailmaa sitten oletkin. Maantiepyörään verrattuna erittäin miellyttävä geometria takaa sen että jaksat istua pyörän satulassa monta päivää yhteen putkeen tuntematta itseäsi väsyneeksi tai kipeäksi satulassa istumisen johdosta erittäin mukavan istuma-asennon johdosta. Useimmat mallit voidaan varustaa tavaratelinein eteen että taakse, useita juomapullon pidikkeitä, satulalaukkuja, ohjaustankolaukkuja ja muita mahdollisia varusteita unohtamatta. Retkipyörän voi usein varustella juuri niinkuin sinä haluat. Me tarjoamme retkipyöriä tunnetuilta merkeiltä useissa eri malleissa. Paksut tai ohuet renkaat, suora ohjaustanko tai droppitanko, meiltä löytyy pyörä juuri sinun tarpeisiisi.

Fatbike, suora vai kippura ohjaustanko, mikä malli tulisi valita? 

Kuten varmasti jo huomasit, löytyy retkipyöriä monia eri tyyppejä ja vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja on monia, mutta kaikissa malleissa on pääasiana mukavuus, ja pakkausmahdollisuudet. Millaiset renkaat, kiekkokoon tai ohjaamon valitset on lähinnä makuasia, meiltä löytyy retkipyöriä aina monstereista eli fatbikesta/läskipyöristä aina kevyisiin hiilikuitupyöriin tavallisilla metsätierenkailla, kaikki nämä mallit saman kategorian alla. Mikä on erona näillä pyörillä ja mitä tulisi valita? 

Yleisesti ottaen pyörä jossa on pienemmät renkaat rullaa paremmin ja on täten hieman kevyempi polkea, mutta nämä pyörät eivät tuo niin paljon mukavuutta. Mikäli tiedät että tulet pyöräliemään lähinnä asfaltilla tai parempikuntoisilla hiekkateillä, voi olla parempi että valitset pyörän hieman kapeammilla renkailla ja "pässinsarvi" ohjaustangolla. Näin pääset nopeammin ja pidemmälle joka päivä. Mikäli haluat pyöräillä tuntureilla, tai vastaavassa maastossa kuten metsäpoluilla, on parempi että valitset pyörän missä on isommat renkaat ja kunnolla pitoa. 

Pakkausvinkit retkipyörällesi 

Kun olet pakkaamassa retkipyörääsi seikkailuasi varten, löytyy monenmoista tapaa ja koulua siihen miten ja kuinka sinun tulisi pakata pyöräsi. Totuus on se, kuten myös pyörävalintasi, että kaikki riippuu täysin siitä millaisella alustalla ja missä ympäristössä tulet pyöräilemään. Mikäli kyseessä on helpompi maasto ja paremmat tiet, voit levittää painon ympäri pyörää mahdolisimman tasaisesti saadaksesi paremman tasapainon ja välttää sisärenkaan puhkeamiset. Mikäli olet suuntaamassa metsäpoluille, voi olla raskasta mikäli sinulla on paljon painoa etupäässä, sillä silloin voi olla vaikaa "nostaa" etupäätä kun olet ajamassa juurien ja muiden esteiden yli. Se pakkaatko eniten tavaraa eteen vai taakse, ei ole merkitystä aerodynamiikan suhteen. Pääasia että pakkaat pyörän tasaisesti.