SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 611 tuotetta

Hyvä pyörälukko on yksinkertaisin tapa suojata pyöräsi varkaudelta. Tämä tekee vakuutuksesta myös paremman - koska käytössäsi on hyväksytty pyörälukko, niin mahdollinen pyörävarkaus sisältyy kotivakuutukseesi. Täältä löydät kaiken yksinkertaisista vaijerilukoista supervarmoihin u-lukkoihin tunnetuilta merkeiltä kuten Abus.

Polkupyörän lukko - Hyvä pyöränlukko on todella hyvä investointi

Pyörävarkaudet ovat valitettavan tavallisia ympäri maailmaa. Esim. Ruotsissa ilmoitetaan 60 000 pyörävarkautta vuodessa. Hyvään pyörälukkoon sijoittaminen voi estää sen että pyöräsi päätyy tilastoihin. Kaikkein paras vaihtoehto on käyttää useampaa kuin yhtä pyöränlukkoa silloin kun luktiset pyöräsi. Pyörä kannattaa myös lukita rungosta johonkin kiinteään asiaa, kuten esim. tolppaan estääksesi sen että pyörä voitaisiin kantaa johonkin rauhallisempaan paikkaan missä lukko voidaan murtaa rauhassa muiden katseilta. Polkupyörän lukko on halpa ja yksinkertainen vakuutus. Kun sijoitat vakuutusyhtiön hyväksymään lukkoon, on sinulla paremmat mahdollisuudet saada korvaus kotivakuutuksesi kautta. 

Me myymme polkupyörän lukkoja tunnetuilta merkeiltä kuten Abus, BBB, Aim, Basta, Spectra, XLC, AXA, ja Trelock.

 

Cykellås

Eri tyyppiset pyöränlukot

Meiltä löytyy erityyppisiä polkupyörän lukkoja kuten U-lukko, taittuva lukko, runkolukko, vaijerilukko, ja ketjulukko. Minkä tyyppinen pyöränlukko sopii parhaiten sinulle on sinun päätettävissäsi, mutta yleisesti ottaen runkolukko, u-lukko ja taittuva lukko ovat hyviä ja usein vakuutusyhtiön hyväksymiä peruslukkoja. Vaijerilukko ja ketjulukko ovat hyviä extralukkoja joilla voit kiinnittää polkupyöräsi esim. tolppaan tai vastaavaan. Huomaa että tietyt ketjulukot ja vaijerilukot voivat olla vakuutusyhtiön hyväksymiä. Tämä on merkitty erikseen jokaisen lukon tietoihin, ja voit myös käyttää fiksua filtteriämme valitessasi vakuutusyhtiön hyväksymää pyöränlukkoa.