SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 98 tuotetta

Mikäli etsit satulalaukkua niin olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät satulalaukkuja merkeiltä kuten Bontrager, Syncros, BBB, PRO, Kross ym. Halusitpa sitten satulalaukun ylimääräiselle sisärenkaalle tai isomman laukun päivän aterialle, niin meiltä löydät sinulle juuri sopivan laukun.

Polkupyörän satulalaukku

Täältä löydät meidän kaikki satulalaukut jotka ovat tilavuudeltaan 0.23-16.5 litraa. Pieni satulalaukku on kätevä, ja siihe mahtuu pienemmät tavarat, kuten monitoimityökalun, rengasraudat, CO2-pumpun ja pienen sisäkumin. Suurempaan satulalaukkuun minkä kiinnität osittain myös satulatolppaan, saat mahtumaan enemmän tavaroita, kuten esim. vaihtovaatteet, tai esim. leiriytymistarvikkeita mikäli olet lähdössä pidemmälle reissulle joka kestää yön yli. Koska satulalaukku kiinnitetään satulan taake, ei se ole tielläsi silloin kun pyöräilet. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia satulalaukkuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Voit valita hienojen ja käytännöllisten satulalaukkujen ja tyylipuhtaiden simppelimpien satulalaukkujen välillä.

Meiltä löydät satulalaukut tunnetuilta merkeiltä kuten Topeak, Ortlieb, BBB, Bontrager, Evoc, Axiom, Basil, Brooks, Syncros, Planet Bike, Schwalbe, Selle Royal ja Restrap.