SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 90 tuotetta

Täältä löydät etuvaihtajat kaiken tyyppisiin pyöriin tunnetuimmilta valmistajilta, kuten Shimano, SRAM ja Campagnolo.

Nopeuttaaksemme tuotehakua, olemme tehneet sen helpommaksi lisäämällä suodatuksen hakutulokseen etuvaihtajan tärkeimpien ominaisuuksien perusteella.

Yleisesti, saman valmistajan etuvaihtajat ovat sopivia sen vaihdelaatikkojen kanssa, joten eri valmistajien tuotteiden yhdistelyä ei suositella.

Lisäksi, etuvaihtajan tulee täyttää tietyt kriteerit, kuten hampaiden lukumäärä vaihteessa. Nämä tiedot löytyy kunkin tuotteen teknisistä tiedoista.

Polkupyörän etuvaihtaja

Täältä löydät polkupyörän etuvaihtajan. Riippumatta siitä etistkö etuvaihtajaa maastopyörään tai maantiepyörään löydät sen todennäköisesti meidän 300 etuvaihtajan joukosta. Jotta löytäisit juuri sinun pyörääsi sopivan etuvaihtajan helpoiten, olemme kehittäneet fiksun filtterijärjestelmän sivun ylälaitaan. Filtterin avulla voit rajata haun juuri niihin etuvaihtajiin jotka sopivat juuri sinun pyörääsi. Karkeasti sanottuna voidaan myös sanoa että mikäli pyörässäsi on Campagnolon etuvaihtaja, tarvitset Campagnolon etuvaihtajan koska ko. merkki ei ole yhteensopiva muiden merkkien kanssa. Tämä usein pätee myös muita merkkejä. 

Meiltä löytyy polkupyörän etuvaihtajat tunnetuilta merkeilät kuten SRAM, Shimano ja Campagnolo.