SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 24 tuotetta

Täältä löydät tarpeelliset irtohihat , itsestäänselvä varuste jokaisen pyöräilijän vaatekaappiin. Pyöräilyhousut, aluspaita, pyöräilypaita, liivi ja irtohihat, ja olet täysvarustettu kohtaamaan minkä tahansa säätilan aurinkoisesta päivästä koleaan iltaan.

Irtohihat pyöräilyyn

Irtohihat (tai käsienlämmittimet miksi niitä myös joskus kutsutaan)ovat varuste joka pitäisi löytyä jokaisen pyöäilijän vaatekaapista. Irtohihat auttavat sinua selvitymään viileistä illoista ja ja aurinkoisista kesäaamuista. Irtohihojen etu on se että voit helposti säädellä vaatetustasi pyörälenkin aikana kun sää lämpenee päivän mittaan, tai lenkki vierähtää pidemmäksi ja tarvitset extralämpöä illasta kun aurinko alkaa laskea. Irtohihat ovat kätevät ja vievät vain vähän tilaa, kun et enää tarvitse niitä, mahtuvat ne helposti pyöräilypaidan takataskuun tai satulalaukkuun. Kaikissa irtohihoissa on hyvät resorit jotka pitävät irtohihat paikallaan eivätkä ne rullaudu alas vaikka liikkuttaisit käsiä enemmänkin.

Eri tyyppiset irtohihat

Koska kaikki irtohihat ovat venyviä ja elastisia ja niissä on resori ja/tai silikonireunus sisäpuolella, pysyvät ne ylhällä eivätkä rullaudu alas vaikka liikkuisit enemmänkin pyörän selässä. Meiltä löydät irtohihoja joissa on eristävää fleecen tyyppistä materiaalia jotka hengittävät hyvin, kuin myös tuulen ja sateen pitäviä irtohihoja, noh tuulta ne pitävät ja pientä sadetta, mutta kaatosateeseen kannattaa varautua sadetakilla. Kaikki myymämme irtohihat on valmistettu elastaanista joihin on sekoitettu polyamidia tai nylonia. Jotkut irtohihoistamme om anatomisesti muotoiltu mikä tarkoittaa että irtohihat sopivat erikseen vasempaan ja oikeaan käsivarteen. Voit myös valita irtohihat henkilökohtaisella kosketuksella eri kuoseissa tai väreissä kuten musta, keltainen, vihreä ja rosa. 

Meiltä löydät irtohihoja hyvintunnetuilta merkeiltä kuten Pearl Izumi, Endura, Shimano, Bontrager, GripGrab, Defeet, Mavic, BBB, ja Assos.