SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 455 tuotetta

Pyörävalot eivät ole vain lakisääteinen vaatimus pimeällä - on myös viisasta nähdä ja tulla nähdyksi liikenteessä huolimatta ulkovalaistuksesta. Meiltä löydät laajan valikoiman pyörävaloja tunnetuilta merkeiltä, kuten Bontrager, Cateye, Cavo, Sigma, XLC, Aim, Blackburn, Lezyne ja monta muuta.

Polkupyörän valot kaikille

Täältä löydät kaikki polkupyörävalot. Meillä on etuvalaisimet, takavalot, valosetit ja jarruvalot. Pyöräilyvalot ovat erittäin tärkeät, jotta näet ja tulet nähdyksi.  Pyöräily ilman valoja voi tulla kalliiksi myös mikäli poliisi bongaa sinut. Nykyään lain mukaan pyörässä on käytettävä valoja hämärällä ja pimeässä. Mielestämme se on huippua sillä onnettomuusriski vähenee huomattavasti, kun näet ja näyt liikenteessä.  Monille on itsestäänselvää käyttää polkupyörän valoa pimeässä, mutta harvempi käyttää sitä päiväsaikaan. Auto, moottoripyörät ja muut ajoneuvot käyttävät päivälläkin ajovaloja ja syystä. Tutkimukset ovat osoittaneet valojen käytön päiväsaikaan vähentäneen onnettomuuksia jopa 25 prosenttia. On itsestäänselvää valojen käytön päivällä lisäävän myös pyöräilijöiden turvallisuutta.

Meillä on polkupyörävaloja tunnetuilta merkeiltä kuten Sigma, Cavo, Cateye, BBB, Blackburn, Bontrager, Lezyne, Kross, Aim, MTiger Sports, Garmin, Herrmans, XLC ja monta muuta.

Cykellampa

Erilaisia pyöränvaloja

Meiltä löydät kaikenlaisia pyöräilyvaloja, joita saatat tarvita pyörääsi. Tarvitset sitten superkirkkaan valaisimen, joka valaisee useita kilometrejä metsään tai sitten jotain yksinkertaisempaa lapsesi pyörään, löydät sen täältä. Voit käyttää filtteriämme löytääksesi tarpeitasi vastaavan valaisimen, meillä on yksinkertaisia valoja hennommalla valaisulla, kutsumme niitä näkyvyydeksi ja valoja jotka valaisevat laajan alueen, joita kutsumme treenivaloiksi. Voit myös suodattaa haluamasi pyöräilyvalot tai valita eri tuotemerkeistämme. Tietenkin meillä on myös polkupyörävalot kaikissa hintaluokissa, olitpa sitten etsimässä edullista polkupyörän valoa tai polkupyörän polttimoa, löydät sen meiltä. Voit myös valita suodattimista lampun sen mukaan, miten se on ladattu:

  • Akut
  • USB
  • 230 V pistorasia

Osta pyörävalot netistä