SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 166 tuotetta

Täältä löydät ohjaustangot eri tyyppisiin pyöriin - maasto- ja kilpapyörän hiilikuituohjaustangosta klassiseen miesten ja naisten pyörän terästankoon.

Polkupyörän ohjaustanko kaikentyyppisiin pyöriin

Ohjaustangolla ohjataan polkupyörää ja se auttaa sinua pitämään kunnon kontrollin ja tasapainon silloin kun pyöräilet. Oletko joskus kokeillut pyöräillä ilman käsiä? Silloin tiedät minkälainen haaste on pitää yllä tasapainoa ja ohjata pyörää siihen suuntaan mihin haluat. Ohjaustangon tulee olla mukava ja pyörään sopiva, sillä se vaikuttaa ehkä eniten siihen minkälaisessa asennossa istut pyörän päällä, ja kuinka lujaa pyörällä pääsee.

Eri tyyppiset ohjaustangot

Kun on aika valita ohjaustankoa, on tärkeää että valitset ohjaustangon ajotyylisi mukaan jotta ajoasentosi olisi oikeanlainen juuri sinun pyörässäsi. Täältä löydät maastopyörän ohjaustangot, trekking-/retkipyörän ohjaustangot, hybridipyörän ohjaustangot, BMX ohjaustangot ja triathlon ohjaustangot. 

Meiltä löydät ohjaustangot tunnetuilta merkeiltä kuten Zipp, Deda, PRO, Race Face, Bontrager, Truvativ, BBB, Dimension, Salsa Cycles, FSA ja monelta muulta merkiltä.