SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 824 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoimamme 29"-maastopyöriä. Me Cykelkraftilla teemme yhteistyötä vain tunnettujen valmistajien kanssa ja otamme työmme vakavasti, kun valitsemme maastopyörämerkit kauppaamme. Näin voimme taata, että saat hyvän ja turvallisen maastopyörän hintakategoriasta huolimatta.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

29"-maastopyörä - osta omasi Cykelkraftilta!

Usein kuulee sanottavan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näitä maastopyöriä kutsutaan muun muassa 29:eriksi, 29-tuumaiseksi ja 29:ksi vain muutaman mainitaksemme. Riippumatta siitä, miksi näitä polkupyöriä kutsutaan, tarkoitetaan sillä maastopyörää, jossa on 29-tuumaiset renkaat. 

Ensimmäiset mallit vuonna 2004 

Ensimmäinen 29"-maastopyörä näki päivänvalon markkinoilla vuonna 2004, ja mallin lanseerasi Gary Fischer. Idea isommissa kiekoissa (renkaissa) oli, että ne antavat paremmin ja nopeammin rullaavat renkaat, jotka ottavat vastaan vaaroja kuten juuria ja kiviä huomattavasti paremmin – ja kuinka oikeassa hän olikaan. Nykypäivänä 29 tuuman renkaat ovat tavallisin rengaskoko niin kuntoilijoilla kuin kilpapyöräilijöillä.

Tunnetut MTB-merkit

Me tajoamme 29 tuuman MTB-pyöriä tunnetuilta merkeiltä. Ostaessasi 29"-maastopyörän meiltä, voit olla varma, että tulet saamaan laatupyörän, jota on hauska ajaa ja joka toimii vuosia eteenpäin.

Asennus ja pyörän säätö

Kun ostat pyörän Cykelkraft.fi-verkkokaupasta, asennamme ja säädämme pyörän valmiiksi ja toimitamme sen sinulle kotiin. Me tiedämme, että haluat päästä kokeilemaan uutta pyörääsi heti, kun se on toimitettu sinulle. Ostaessasi pyörän meiltä, sinun ei tarvitse viettää aikaa sisätiloissa ohjekirja kädessä kasaamassa sitä!

Hiilikuitu ja alumiini

Me myymme sekä hiilikuitumaastopyöriä että alumiinimaastopyöriä. Alumiiniset pyörät ovat hieman edullisempia ja täten tarjoavat paljon vastinetta rahalle – mutta sinä, joka etsit kaikkein keveintä pyörää ja mukavuuden ja jäykkyyden yhdistelmää, tulet viihtymään paremmin hiilikuitupyörän päällä.