Filter
Sortera
Näytetään 103 tuotetta

Maastopyörä 29" - osta sinun 29er netistä Cykelkraftilta!

Tavataan sanoa että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näitä pyöriä kutsutaan 29:eriksi, 29-tuumaiseksi. 29:ksi ja monella muulla nimellä mitä voit vain keksiä (melkein). Riippumatta siitä miksi niitä kutsuu, tarkoitetaan sillä maastopyörää jossa on 29" renkaat. 

Lanseerattiin noin 2004 

Se oli niinkin myöhään kuin 2004 kun ensimmäinen 29"-maastopyörä näki päivänvalon markkinoilla, ja malli lanseerattiin Gary Fischerin toimesta. Idea isommissa kiekoissa oli että ne antavat paremmin ja nopeammin rullaavat renkaat, jotka nielevät vaaroja kuten juuria ja kiviä huomattavasti paremmin - ja kuinka oikeassa hän olikaan. Nykypäivänä 29-tuuman renkaat ovat se tavallisin rengaskoko, niin kuntoilijoilla kuin palkintopallillakin.

Hyvin tunnetut MTB-merkit

Me tajoamme 29"-mtb pyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten Ibis, Crescent, Cube, Merida, Surly, Salsa ja monelta muulta. Ostaessasi 29" maastopyörän meiltä, voit olla varma että tulet saamaan laatupyörän joka on hauska ja toimiva vuosia etenepäin.

Ilmainen toimitus, asennus ja pyörän säätö

Kun ostat pyörän netistä Cykelkraft.fi tarjoamme aina ilmaisen toimituksen, asennuksen ja pyörän säätämisen. Me tiedämme että te asiakkaana haluatte pyörän joka on erinomaisesti asennettu ja säädetty, ja että haluat painua ulos uudne pyöräsi kanssa heti kun se on toimitettu sinulle. Ostaessasi pyörän meiltä ei sinun tarvitse viettää aikaa sisätiloissa ohjekirja kädessä kasaamassa pyörää, vaan pyörät toimitetaan sinulle valmiiksi asennettuna.

Molempia, hiilikuitua ja alumiinia 

Me myymme sekä hiilikuitu-maastopyöriä, kuin alumiini-maastopyöriä. Alumiiniset pyörät ovat hieman edullisempia ja täten tarjoavat paljon pyörää rahalle - mutta sinulle joka etsit kaikkein keveintä pyörää, mukavuutta ja jäykkyyttä, tulet viihtymään paremmin hiilikuitupyörän päällä.