SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 14 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoimamme 26"-maastopyöriä.

26-tuumainen maastopyörä on hyvä valinta junioreille ja nuorille. Mikään ei kuitenkaan estä aikuista ostamasta 26"-maastopyörää arkipäivän pyöräilyyn, mutta jos haluat treenata hieman kovemmin tai jopa kilpailla, suositeltavaa on ostaa 27.5"-tuumainen tai 29"-tuumainen.

Me Cykelkraftilla teemme yhteistyötä vain tunnettujen valmistajien kanssa ja otamme työmme vakavasti, kun valitsemme maastopyörämerkit kauppaamme. Näin voimme taata, että saat hyvän ja turvallisen maastopyörän hintakategoriastasi riippumatta.

Tervetuloa katselemaan valikoimaamme!

26"-maastopyörät – se klassisin koko

Kun maastopyörät tulivat markkinoille, olivat ne kaikki varustettu 26"-kiekoilla. Tätä pidettiin myös sinä yhtenä ja ainoana rengaskokona maastopyörissä. Tänä päivänä asia nähdään hieman eri tavalla, mutta tietenkin 26"-maastopyörät ovat jäljellä! Se on erinomainen koko junioreille ja arkiajoon. Treenaamiseen, kisaamiseen ja muuhun ajoon suosittelemme isompia rengaskokoja. 

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman 26-tuumaisia maastopyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten Moustache ja Made. Ennen kuin lähetämme pyörän kotiinkuljetuksella, me asennamme, säädämme ja testaamme kaikki pyörät.