SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 52 tuotetta

On olemassa tavallisia pyöriä, ja sitten on Skeppshult-pyöriä. Skeppshult valmistaa korkea tasoisia standardipyöriä. Klassiset miesten- ja naistenpyörät ovat yksinkertaisesti kuin Rolls Royce. Jokainen pyörä on uskomattoman kädenjäljen tulosta, Ruotsin Smålandissa tehtyinä. Jokainen yksityiskohta on valittu huolellisesti, tuoden äärimmäistä mukavuutta pyöräilyyn ja käyttöikää pyörälle.

Skeppshult pyörät ovat pulveripäällystettyjä paikanpäällä Skeppshultissa, antaen täysin verrattoman viimeistelyn. Rungot ovat valmistettu teräksestä, joka tarjoaa poikkeuksellisen mukavan pyöräily hetken, pitkän käyttöiän sekä vähäisen vaikutuksen ympäristöön.

Me Cykelkraftilla tarjoamme ylpeänä täyden Skeppshult-pyörä valikoiman nopealla toimituksella omasta varastostamme.

Skeppshult-pyörät


Etsitkö Skeppshult pyörää? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan. Me tarjoamme nimittäin koko Skeppshultin valikoiman täällä. Oletpa sitten mallien kuten Favorit, Favorit Sport, ARC, ARC Premium, Nova, Nova Premium, Nova Sport, Smile, Natur, Natur Premium, Natur Sport, Natur Colour, Elit 7, Elit 27, PRO, Min, V, Z Face tai CykEL (Skeppshultin sähköpyörät) olet yksinkertaisesti löytänyt oikeaan paikkaan. Me tarjoamme tietnkin hyvät hinnat, nopean toimituksen kun ostat Skeppshult pyörän meiltä. 

Skeppshult on valmistanut pyöriä Ruotsin Smålandissa yli 100 vuotta. Siellä tehdään kunnon pyöriä - pyöriä joilla on sielu. Lähtökohtana ja vaatimuksena ovat puhtaat linjat ja teräsrkunko, mutta varusteltuna tämänpäivän moderneilla vaihteilla, jarruilla ja lampuilla. 

Skeppshultin pyörät tehdään vielä tänäkin päivänä käsityönä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa että rungon putket leikataan ja hitsataan yhteen, minkä jälkeen runko maalataan, kiekot kasataan ja kaikki osat asennetaan runkoon, kaikki tämä tehdään Skeppshultin omalla tehtaalla. Tämä takaa erinomaisen korkean laadun pyörille - ja tosiasia on se että moni meistä polkee vielä tänä päivänä vaarin vanhalla Skeppshultilla, joka rullaa edelleen yhtä hyvin kuin 50-vuotta siten. 

 

Löydät kaikki Skeppshult pyörät Cykelkraftilta

Me Cykelkraftilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota koko Skeppshult-malliston - meiltä löydät kaiken lastenpyöristä hienoimpiin sähköpyöriin. Kuten aina, saat pyörän kotiovellesi asennettuna ja testattuna.