Filter
Sortera
Näytetään 91 tuotetta

Pyöräilyhousut miehille ja naisille!

Täältä löydät laajan valikoiman pyöräilyhousuja miehille ja naisille. Hyvät pyöräilyhousut ovat yksi edellytys mukavaan pyöräilyyn. Pyöräilyhousut eivät ole vain vaate mikä on muotoiltu treenaamiseen, vaan ne ovat erityisesti muotoiltu pyöräilyyn, ja vielä tarkemmin satulan päällä istumiseen. Useimmissa pyöräilyhousuista on pieni tyyny sisäpuolella mikä tekee satulassa istumisesta hieman mukavampaa ja estää tehokkaasti hankaumien syntymistä silloin kun istut pyöränsatulassa useita kymmeniä kilometrejä. Sinulle joka pyöräilet usein ja paljon, ovat pyöräilyhousut aivan must! Tavallisten treenihousujen käyttäminen pyöräillessä liittyy riski että saat ikäviä hankaumia takapuoleen jatkuvan hankaamisen johdosta, mikäli olet joskus saanut hankauman pidemmän pyöräretken jälkeen tiedät miltä se tuntuu. Samoin tiedät että et välttämättä pysty pyöräilemään hetkeen hankauman saatuasi. Mikäli pidät pyöräilystä tulisi sinulta löytyä pari kunnollisia pyöräilyhousuja vaatekaapistasi mitkä voit ottaa esille kun haluat lähteä mukavalle pyörälenkille.

Mitkä pyöräilyhousut minun tulisi valita

Pyöräilyhousujen valinta on helppoa cykelkraft.fi - meiltä löytyy nimittäin satoja pyöräilyhousumalleja. Jotta löytäisit juuri sinulle sopivat housut kannattaa sinun käyttää meidän fiksuja filttereitä mitkä löydät sivun ylälaidasta. Sieltä voit valita koon lisäksi mm. minkätyyppiseen pyöräilyyn, pehmustetut housut vai ilman pehmustetta, pitkät lahkeet, lyhyet lahkeet, henkseleillä vai ilman, tuulenpitävät, vedenpitävät, jne. Mikäli kuulut niihin pyöräilijöihin jotka haluavat pyöräillä tyylikkäästi, löytyy meiltä pyöräilyhousuja myös monissa eri väreissä ja kuoseisa. Meiltä löytyy myös miesten ja naisten pyöräilyhousuja, monet asiat nykypäivänä ovat ns. unisex tuotteita, mutta pyöräilyhousuihin tämä ei päde. Miesten ja naisten pyöräilyhousut on ommeltu eri tavalla, ja esim. pehmuste on hieman eri mallinen. Tämän takia haluamme tarjota molempia naistenpyöräilyhousuja ja miestenpyöräilyhousuja jokaisessa mahdollisessa koossa. 

Kuten varmasti ymmärrät, valinnanvaraa on paljon, mutta filtterit auttavat sinua rajaamaan valikoimaamme niihin housuihin jotka sopivat juuri sinulle. Mutta mikäli silti olet epävarma siitä, mitkä pyöräilyhousut sopivat juuri sinulle parhaiten, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme numerossa 09 4245 1042 niin osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat pyöräilyhousut.

Pyöräilyhousut eri pyöräilylajeihin

Riippuen siitä pyöräiletkö maantiepyörällä vai maastopyörällä, on olemassa tiettyjä asioita mitä sinun tulisi ottaa huomioon silloin kun ostat pyöräilyhousuja. Mikäli pyöräilet maantiepyörällä, haluat päsätä eteenpäin mahdollisimman lujaa ja helposti. Tämä tarkoittaa että sinun tulisi valita ihonmyötäiset pyöräilyhousut minimoidaksesi ilmanvastuksen jotta voisit pyöräillä entistä nopeammin. Haluatko pyöräilyhousut henkseleillä tai ilman, riippuu aivan sinusta. Yleisesti ottaen kaikieni pyöräilyhousujen takaosa on tavallista pidempi ja korkeampi jotta housut istuisivat mukavasti, mutta mikäli et halua miettiä pyöräilyhousuja ja kuinka ne istuvat päälläsi, kannattaa valita pyöräilyhousut henkseleillä (joita kutsutaan myös nimellä bib shorts, eli kotoisammin bibseiksi) sillä henkseleiden avulla ne pysyvät paikallaan juuri niin kuin niiden pitää. Maastopyöräilyyn ihonmyötäiset ja tiukat pyöräilyhousut eivät ole tarpeelliset samalla tavalla. Maastopyöräilyssä on enemmänkin kysymys mukavuudesta, ja siitä missä vaatteissa viihdyt parhaiten. Toki ei kannata pukeutua hienoimpiin vaatteisiisi mikäli satut kaatumaan, tai ajat lätäkköön kovaa vauhtia. Monet maastopyöräilijät valitsevat usein pyöräilyhousut joita kutsutaan nimellä Baggy shorts, eli rennot pyöräilyshortsit.

Cykelbyxor

Pyöräilyhousuja tunnetuilta merkeiltä

Kun on kysymys pyöräilyhousuista, me cykelkraftilla teemme yhteistyötä monen tunnetun merkin kanssa. Mitäpä sanot tuotemerkeistä kuten Endura, Bontrager, Assos, Mavic, Pearl Izumi, BBB, Fox muutamia mainitakseemme. Näillä merkeillä on vuosien kokemus pyöräilyvaatteiden valmistamisesta, ja kaikki merkit tietävät kuinka tärkeä osa pyöräilyä pyöräilyhousut ovat. Niiden tulee olla etupäässä mukavat, kestävät ja hienot. Monet näistä merkeistä valmistavat pyöräilyhousuja myös talvipyöräilyyn mikä asettaa erityiset vaatimukse pyöräilyhousuille kuten esim. materiaalin valintaan ja valmistusmenetelmään, mikä vaatii paljon kokemusta ja tietoa.