SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 342 tuotetta

Pyöräilyhousut eivät tee sinusta pelkästään oikean pyöräilijän näköistä, vaan ne myös tekevät pyöräilystä miellyttävämpää. Täältä löydät sekä lyhyet että pitkät pyöräilyhousut, myös henkseleillä tai ilman molemmille sekä miehille että naisille.

Useimmissa pyöräilyhousuissa on toppaukset, jotka estävät hankaumia sekä takaavat mukavuutta satulalla istumiseen. Topattuja pyöräilyhousuja pitäisi käyttää ilman alusvaatteita.

Me myymme pyöräilyhousuja tunnetuilta merkeiltä, kuten Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi ja monelta muulta.

Pyöräilyhousut miehille ja naisille!

Täältä löydät laajan valikoiman pyöräilyhousuja miehille ja naisille. Hyvät pyöräilyhousut ovat yksi edellytys mukavaan pyöräilyyn. Pyöräilyhousut eivät ole vain vaate, joka on muotoiltu treenaamiseen vaan se on erityisesti muotoiltu pyöräilyyn ja vielä tarkemmin satulan päällä istumiseen. Useimmissa pyöräilyhousuista on pieni tyyny sisäpuolella, mikä tekee satulassa istumisesta hieman mukavampaa ja estää tehokkaasti hankaumien syntymistä. Sinulle joka pyöräilet usein ja paljon, ovat pyöräilyhousut aivan must! Tavallisten treenihousujen käyttäminen pyöräillessä liittyy riski, että saat ikäviä hankaumia takapuoleen jatkuvan hankaamisen johdosta. Mikäli olet joskus saanut hankauman pidemmän pyöräretken jälkeen tiedät miltä se tuntuu! Samoin tiedät, että et välttämättä pysty pyöräilemään hetkeen. Mikäli pidät pyöräilystä tulisi sinulta löytyä kunnolliset pyöräilyhousut vaatekaapistasi, jotka voit pukea päälle kun haluat lähteä mukavalle pyörälenkille.

Mitkä pyöräilyhousut minun tulisi valita

Pyöräilyhousujen valinta on helppoa Cykelkraft.fi-osoitteessa, sillä meiltä löytyy satoja pyöräilyhousumalleja. Jotta löytäisit juuri sinulle sopivat housut, kannattaa sinun käyttää meidän fiksuja filttereitä, jotka löydät sivun ylälaidasta. Niiden avulla voit valita koon lisäksi mm. minkä tyyppiseen pyöräilyyn tarvitset vaatteita; pehmustetut housut vai ilman pehmustetta, pitkät lahkeet, lyhyet lahkeet, henkseleillä vai ilman, tuulenpitävät, vedenpitävät, jne. Mikäli kuulut niihin pyöräilijöihin, jotka haluavat pyöräillä tyylikkäästi, löytyy meiltä pyöräilyhousuja myös monissa eri väreissä ja kuoseissa. Meiltä löytyy myös miesten ja naisten pyöräilyhousuja, vaikka monet vaatteet ovat nykypäivänä ns. unisex tuotteita. Pyöräilyhousuihin tämä ei kuitenkaan päde. Miesten ja naisten pyöräilyhousut on ommeltu eri tavalla, ja esim. pehmuste on hieman eri mallinen. Tämän takia haluamme tarjota molempia naisten pyöräilyhousuja ja miesten pyöräilyhousuja jokaisessa mahdollisessa koossa. 

Kuten varmasti ymmärrät, valinnanvaraa on paljon, mutta hakufiltterit auttavat sinua rajaamaan valikoimaamme niihin housuihin, jotka sopivat juuri sinulle. Mutta mikäli olet silti epävarma siitä, mitkä pyöräilyhousut sopivat juuri sinulle parhaiten, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme numerossa 09 4245 1042 niin autamme sinua valitsemaan oikeat pyöräilyhousut.

Pyöräilyhousut eri pyöräilylajeihin

Riippuen siitä pyöräiletkö maantiepyörällä vai maastopyörällä, on olemassa tiettyjä asioita jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi pyöräilyhousuja. Mikäli pyöräilet maantiepyörällä, haluat päästä eteenpäin mahdollisimman lujaa ja helposti. Tämä tarkoittaa, että sinun tulisi valita ihonmyötäiset pyöräilyhousut minimoidaksesi ilmanvastuksen. Riippuu täysin sinusta haluatko pyöräilyhousut henkseleillä vai ilman. Yleisesti ottaen kaikkien pyöräilyhousujen takaosa on tavallista pidempi ja korkeampi, jotta housut istuisivat mukavasti. Mikäli et halua miettiä pyöräilyhousuja ja kuinka ne istuvat päälläsi, kannattaa valita pyöräilyhousut henkseleillä (joita kutsutaan myös nimellä bib shorts, eli tuttavallisesti bibseiksi), sillä henkseleiden avulla ne pysyvät paikallaan juuri niin kuin niiden pitääkin. Maastopyöräilyyn ihonmyötäiset ja tiukat pyöräilyhousut eivät ole samalla tavalla hyödylliset. Maastopyöräilyssä on enemmänkin kysymys mukavuudesta, ja siitä missä vaatteissa viihdyt parhaiten. Toki ei kannata pukeutua hienoimpiin vaatteisiin, mikäli satut kaatumaan tai ajat lätäkköön kovaa vauhtia. Monet maastopyöräilijät valitsevat usein pyöräilyhousut, joita kutsutaan nimellä baggy shorts, eli suomeksi rennot pyöräilyshortsit.

Pyöräilyhousut

Pyöräilyhousuja tunnetuilta merkeiltä

Kun on kysymys pyöräilyhousuista, me Cykelkraftilla teemme yhteistyötä monen tunnetun merkin kanssa. Mitäpä sanot tuotemerkeistä kuten Endura, Bontrager, Assos, Mavic, Pearl Izumi, BBB, Fox muutamia mainitaksemme. Näillä merkeillä on vuosien kokemus pyöräilyvaatteiden valmistamisesta, ja kaikki merkit tietävät kuinka tärkeä osa pyöräilyä pyöräilyhousut ovat. Niiden tulee olla etupäässä mukavat, kestävät ja hienot. Monet näistä merkeistä valmistavat pyöräilyhousuja myös talvipyöräilyyn. Tämä asettaa erityiset vaatimukset pyöräilyhousuille, jolloin esim. materiaalin valintaan ja valmistusmenetelmään täytyy kiinnittää erityistä huomiota.