SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 167 tuotetta

Sähköpyörä Naiset - Helppo löytää oikea sähköpyörä!

Jos etsit sähköpyörää naisille, tytöille tai yksinkertaisesti sähköpyörää, jolla on käytännössä alhaisempi vaakaputki, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme vaikuttavan laajan valikoiman erilaisia ​​sähköpyöriä jokapäiväiseen käyttöön tunnetuilta valmistajilta, kuten EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE.

Täältä löydät kaiken perinteisistä "mummopyöristä" aina sporttisempiin ja moderneihin polkupyöriin. Me tarjoamme luonnollisesti parhaat hinnat ja nopean toimituksen kotiovellesi, kun tilaat polkupyöräsi meiltä.

Mikä sähköpyörä naisille? Tytöille on paljon erilaisia ​​sähköpyöriä, eikö?

Tietenkin pyörätiellä on sekä maastopyöriä, kilpapyöriä, hybridejä, sorapyöriä ja paljon muuta, jotka on erityisesti suunniteltu tytöille! Mutta löydät nämä kaikki helpoimmin oman alakategoriansa joukosta, koska tällä sivulla esittelemme pääasiassa hieman klassisempia kaupunki/standardipyöriä naisille!

Edullisia ja ylellisiä

Cykelkraft.fi:stä löydät kaikentyyppisiä sähköpyöriä naisille: aina edullisimmasta ja yksinkertaisimmasta mallista hinnakkaampaan malliin, jossa aikaa on käytetty jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn. Riippumatta siitä, valitsetko halvimman vai kalleimman pyörän, asennamme, säädämme ja testaamme sen ennen kuin lähetämme tuotteen kotiovellesi.

Mitä tarkoitetaan sähköpyörillä ja sähköavusteisilla pyörillä?

On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä, joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten Pohjoismaissa. Sähkömoottori auttaa sinua pyöräilemään enintään 25km/h ja se aktivoituu ainoastaan silloin, kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. Voit tietysti pyöräillä nopeammin ... mutta sinun on tehtävä koko työ itse. Aivan kuten polttomoottori, myös sähkömoottorit vaativat jonkinlaista polttoainetta, jos moottori on sähköpyörän voimanlähde, sähkö on itse polttoainetta ja sen säiliö koostuu akusta. On myös olemassa sähköpyörämalleja, jotka kulkevat nopeammin (jopa 45km/h). Kyseiset pyörät vaativat mopokortin, minkä takia niitä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraft tarjoaa laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä ja voit olla varma, että järjestelmät tulevat aina tunnetuilta, luotettavilta ja vakiintuneilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza ja SpinTec.