SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 137 tuotetta

Pyöräilyhousut eivät tee sinusta pelkän oikean pyöräilijän näköistä, vaan myös tekevät pyöräilystä mukavamman. Täältä löydät sekä lyhyet että pitkät pyöräilyhousut, myös henkseleillä tai ilman molemmille sekä miehille että naisille.

Useimmissa pyöräilyhousuissa on toppaukset, jotka estävät naarmujen saannin sekä antavat mukavuutta satulalla istumiseen. Topattuja pyöräilyhousuja pitäisi käyttää ilman alusvaatteita.

Me myymme pyöräilyhousuja tunnetuilta merkeiltä, kuten Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi ja monelta muulta.

Naisten pyöräilyhousut - housut pyöräilyyn

Täältä löydät meidän naisten pyöräilyhousut. Meiltä löytyy naisten pyöräilyhousuja jotka sopivat kaikenlaiseen pyöräilyyn kuin esim. maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, triathloniin, työmatkapyöräilyyn ja retkipyöräilyyn. Mukavaan ja miellyttävään pyöräilyyn ovat pyöräilyhousut lähes must have! Suurin osa naisten pyöräilyhousuista on varustettu pehmeällä istuintyynyllä jotta et saisi hiertymiä takapuoleen pitkillä pyörälenkeillä. Valmistusmateriaalina on pääasiassa Nilon, mikrokuitu, polyamidi ja elastaani. Lopputulos on hienot hyvät ja ennenkaikke mukavat housut joissa on helppo liikkua.

Valitse oikeat naisten pyöräilyhousut

Kun tulemme naisten pyöräilyhousujen valintaan, on tärkein kysymys se, mikä on sinun pyöräilylajisi? Tämä päättää pitkälti sen millaiset pyöräilhousut tarvitset. Tämän jälkeen sinun tulisi miettiä mitä ominaisuuksia pyöräilyhousuilla tulisi olla, esimerkiksi haluatko että ne ovat tuulen tai vedenpitävät? Tarvitsetko pehmustetut pyöräilyhousut? Kun olet miettinyt ensin nämä asiat loppuun, on valinnan tekeminen helppoa.

Meiltä löydät naisten pyöräilyhousuja monissa eri muodoissa kuten esim. Baggy shorts, trikoot, shortsit, tightsit, päälihousut, sisähousut, henkseleillä varustetut trikoot joko shortsipituudella, polven yli tai täyspitkillä lahkeilla. Henkseleillä varustetut pyöräilyhousut ovat erittäin mukavat, sillä henkseleiden avulla ne pysyvät paikallaan. Viimeiseksi tulemme ehkä ei niin tärkeään mutta hauskaan asiaan, eli värin ja kuosin valintaan. Täältä löydät naisten pyöräilyhousuja eri väreissä kuten musta, valkoinen, lila, rosa, harmaa, sininen, punainen, vihreä ja oranssi. Jotta naisten pyöräilyhousujen valinta olisi helpompaa, kannattaa sinun käyttää apunasi sivun ylälaidasta löytyviä filttereitä, tai ottamalla yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua mielellään. 

Meiltä löydät naisten pyöräilyhousut tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Capo, BBB, Shimano, GripGrab ja Assos.