SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 30 tuotetta

Göteborgilainen yritys EcoRide perustettiin jo vuonna 2007, ja se on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä suunnannäyttäjänä laajassa ruotsalaisessa polkupyöräteollisuudessa.
Sähköpolkupyörien valmistusta on painotettu ja alkuperäistä perusideaa, joka antaa meille kaikille mahdollisuuden elää ilmastoystävällisesti jättämällä pois fossiilisia polttoaineita käyttävät ajoneuvot.

Ruotsin johtavia sähköpolkupyörien asiantuntijoita

Göteborgilainen yritys EcoRide perustettiin jo vuonna 2007, ja se on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ruotsin polkupyöräteollisuuden suunnannäyttäjistä. He ovat omistautuneet kokonaan sähköpolkupyörien valmistamiseen muuttuvaa pohjoismaista ilmapiiriämme ja alkuperäistä perusideaa varten, jotta voimme antaa kaikille mahdollisuuden elää ilmastoälykkäästi jättämällä pois fossiilisia polttoaineita käyttävät ajoneuvot. EcoRiden takana olevat ihmiset ovat intohimoisia pyöräilystä, ja modernilla tekniikalla he rakentavat ylpeää ruotsalaista käsityöperinnettä, jonka perusta on ollut Ruotsin länsirannikolla useiden vuosisatojen ajan.

Cykelkraftilta löydät EcoRiden koko sähköpyörävalikoiman: kaikkea palkituista bestsellereistä, työmatkapyöriin.

Kaikille persoonille ja tarkoituksiin

Vaikuttavan laajan mallivalikoiman ansiosta EcoRide voi tarjota sähköpyörän kaikille henkilöille ja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Sinulla on selkeä tavoite, mikä tarkoittaa, että tulisi olla helppoa ja sujuvaa elää EcoRide sähköpyörän kanssa. Tämän seurauksena korkea laatu ja luotettava toiminta ovat aina olleet painopisteenä, ja harvat ruotsalaiset yritykset ovat selviytyneet voittamasta niin monista tuotetesteistä. Mallit Sense, Ambassador ja Tapper ovat vain muutamia sähköpyöriä, jotka ovat saaneet erittäin korkeat pisteet sekä Råd & Rönin, Aftonbladetin että Teknikmagasinet M3: n testeissä.

Luotettavat ja korkealaatuiset sähköjärjestelmät

EcoRide kehittää sähköpolkupyöriä, jotka on kehitetty erityisesti pohjoismaiseen ilmastoomme. EcoRiden sähköpyörä on joko varustettu itse kehitetyllä järjestelmällä, jossa on napamoottori (SpinTech) tai tehokkailla japanilaisen Shimanon (STePS) keskelle asennetuilla käyttöjärjestelmillä. Sähköpyörän moottoriteho voi olla enintään 250 W, eikä se saa ajaa yli 25 km / h, mutta toisaalta moottorin vääntömomentti, mitattuna newtonmetreinä (Nm), voi vaihdella suuresti. EcoRiden sähköpyörän moottoriteho on aina 250 W, mutta vääntömomentti vaihtelee 40 Nm - 80 Nm. Viihdytkö parhaiten poluilla? Haluatko pystyä vetämään polkupyörän kärryn? Haluatko pystyä ajamaan hieman pidempiä matkoja vai haluatko hieman enemmän vetoa? Meillä kaikilla on erilaiset toiveet, mutta yksi asia on varma: EcoRide tarjoaa aina tarpeitasi vastaavan sähköjärjestelmän.

Kohti uusia seikkailuja sähköllä

Toki on paljon uusia reittejä, mutta myös tunnettuja alueita on koettava uudelleen. Ei ole väliä, oletko matkalla töihin, kouluun, kotiin, kaupungille tai ystävien luokse. Riippumatta valitsemastasi polusta, EcoRide varmistaa, että voit aina ottaa polun kohti kestävää huomista.

Täyteen ladatulla akulla sinulla on kaikki mahdollisuudet lentää maanpinnan yläpuolelle nopeasti ja ilman kitkaa. Ja sattuipa se sitten olemaan keskellä kiireistä aamua tai rentouttavan sunnuntaikierroksen aikana avoimissa maisemissa, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että saavut paikalle otsa hiessä tai hengitys kurkussa. Tee kuten mekin, jätä auto parkkiin ja lähde uusiin seikkailuihin sähköpyörällä!

EcoRiden ostaminen Cykelkraftilta on helppoa

Pyörän ostaminen verkossa Cykelkraftista on aina helppoa, ja EcoRiden polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus! Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä pituutesi. Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse.

Kun olet löytänyt oikean pyörän, kokoamme, hienosäädämme ja koeajoamme polkupyöräsi ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi. Jos olet ostanut lisävarusteita samassa tilauksessa (esim. Pakettiteline tai polkupyörätietokone), asennamme ne tietysti myös polkupyörääsi ennen kuin lähetämme sen sinulle kotiin. Kuulostaako helpolta? Niin sen pitäisi olla!