SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 312 tuotetta

Täältä löydät standardi polkimia lapsille ja standardipyöriin, maastopyöräpolkimia, kilpapyöräpolkimia ja extraklossit.

Osta pyörän polkimet ja klossit

Polkupyörän polkimet

Täältä löydät erityyppiset polkimet pyörääsi kuten lukkopolkimet (clipless), kombipolkimet, platform-polkimet ja tavalliset polkimet. Meiltä löytyy polkupyörän polkimia, jotka on valmistettu eri materiaaleista kuten lasikuitu, hiilikuitu, alumiini, teräs, komposiitti ja muovi. Voit valita useista eri väreistä ja saat pyörästäsi juuri sen näköisen kuin haluat. Mikset valitsisi vaikka punaisia tai vihreitä polkupyörän polkimia? Riippumatta siitä, millaisella pyörällä ajat, tulet takuulla löytämään meiltä pyörääsi sopivat polkimet. Valikoimassamme on muun muassa maastopyörän polkimia, BMX-polkimia, maantiepyörän polkimia, retkipyörän polkimia ja jopa spinning-pyörään sopivia polkimia.

Poljinklossit

Poljinklossi on pieni metallilevy pyöräilykengän pohjassa, joka kiinnittyy polkimeen painamalla, ja irtoaa usemmiten kantapäätä ulospäin kääntämällä. Meiltä löyty klosseja hybridipyöriin, kaupunkipyöriin, trekking-pyöriin, maastopyöriin, BMX-pyöriin ja maantiepyöriin. Klosseja löytyy eri tyyppisiä, mutta tapoja kiinnittää klossit kenkään on vain kaksi. Muista tarkistaa, että klossit ovat yhteensopivat polkimien kanssa. Lisää apua saat asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

Meiltä löytyy polkupyörän polkimia ja klosseja useilta tunnetuilta merkeiltä kuten Shimano SPD, Crank Brothers, Speedplay, Issi, BBB, Mavic, Look, Dimension ja monelta muulta.