SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 18 tuotetta

Made valmistaa pyöriä ruotsalaisella designilla, joilla tulee olla mukava pyöräillä. Pyörät on suunniteltu pohjoismaiseen keliin, mikä tarkoittaa sitä että pyörät kestävät vaihtelevat sääolosuhteet vuosi toisensa perään. Pyörät on valmistettu Taichungissa. Taichungissa? Kyllä, Taichung - on maailman paras paikka valmistaa kevyitä ja erittäin kestäviä alumiinirunkoisia pyöriä.

Made-pyörät

Made on pyörämerkki mikä lanseerattiin niinkin myöhään kuin 2017, mutta siitä on lyhyessä ajassa tullut huippusuosittu niin työmatka- kuin maantiepyöräilijöiden piireissä, vaikkakin Maden valikoima koostuu lähinnä klassisista naisten- ja lastenpyöristä. Mutta ei ainoastaan työmatka- tai Vätternrunda pyöräilijät jotka ovat löytäneet tämän tuotemerkin. Samana vuonna kun Made lanseerattiin, oli heidän klassinen naistenpyöränsä testivoittaja ruotsalaisessa iltapäivälehdessä Aftonbladetissa. Mikäli etsit voittajapyörää, olet löytänyt etsimäsi. 

Made – testivoittaja

Made Linje oli testivoittaja kun Aftonbladet testasi ison määrän naistenpyöriä. Testi kesti viikon, missä arvioija kävi läpi pyörällä ajamisen mukavuuden, käytännöllisyyden ja laadun. Näissä kolmessa asiassa Made Linje oli voittaja, ja ennenkaikkea testivoittaja mukavuudessa. Vai oletko koskaan aiemmin kuullut että joku kertoo pyörästä joka tuntuu kun istuisit laiskanlinnassa mutta todellisuudessa istut pyörän päällä ja poljet eteenpäin? Et koskaan? Emme mekään! Arvostelussa luki "Made Linje on supermukava, kestävä ja siinä on monta hyvää tarviketta ja ominaisuutta".  

Mikäli Aftonbladetin arvosteluun on luottaminen, ei vain yksinkertaisesti ole parempaa naistenpyörää kuin Made Linje. Se on täyellisesti varustettu pyörä kaikilla tarvikkeilla mitä voit vain kuvitella tarvitsevasi, kuten lokasuojat, geelisatula, etukori, soittokello, valot ym. ym. 

Made - täältä löytyy pyörä kaikille

Riippumatta siitä oletko kilpapyörän vai hybridipyörän perässä, tulet löytämään sen Made merkin alta. Onko sinulla lapsi joka haluaisi ensimmäisen maastopyöränsä tai ehkä klassisemman lastenpyörän käytännöllisillä varusteilla, niin löydät sen täältä. Se mikä on erityisen huippua Made lastenpyörissä on niiden siro runko, joka on myös kevyt ja kestävä, mikä tarkoittaa että pyörällä on huippukevyt ja hauska pyöräillä. Pyörän keveys on asia mikä seuraa koko Made pyörävalikoimaa, kaikki tämä jotta pyörä olisi mahdollisimman kevyt ja mukava pyöräillä. 

Made merkiltä löytyy myös erittäin nopeita hybridipyöriä niin naisten- kuin miestenmalleissa mikä on kerrassaan mahtavaa. Tämä siitä syystä koska miesten ja naisten kehot eroavat toisistaan jonkinverran. Sinun ei tulisi katsoa vain yhtä mallia vaan valita se mistä pidät kaikkein eniten. 

 

Osta Made pyörä netistä 

Me olemme ainoa Made merkin jälleenmyyjä netissä, joten mikäli etsit Made merkkiä netistä, tulet löytämään sen juuri täältä. Mikäli haluat saada apua oikean Made pyörän valintaan, voit aina kääntyä osaavan asiakaspalvelumme puoleen, ja he auttavat sinua löytämään pyörän joka on Made just for you! Mikäli haluat Made pyörääsi lokasuojat, tavaratelineen tai pullotelineen niin lisää se vain samaan tilaukseen pyörän kanssa niin me asennamme ne pyörään ennenkuin lähetämme sen kotiovellesi täysin asennettuna, säädettynä ja koeajettuna.